Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért ilyen a barátom...

Anya miért ilyen a barátom jelenlétében?

Figyelt kérdés
Kötekedik, veszekedik, hisztizik apró dolgokon...kikel magából. Amúgy nagyon jó anya, ha nincs ott a barátom, akkor normális. A barátommal semmi baja nincs (jól nevelt, tanult, jó munkája van, jóképű) Mikor rákérdezek, hogy minek hisztizik, akkor azzal magyarázza, hogy fáradt, de ezt nem hiszem el. Talán féltékeny, hogy van életem és nem tetszik neki?
2017. dec. 10. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Pont úgy viselkedik mint egy tini pi csa, aki fel akarja hívni magára a pasidnak a figyelmét.
2017. dec. 10. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Irigy rád, hogy fiatal vagy, hogy jó dolgod van és hogy pasizhatsz! :)
2017. dec. 10. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Mert kell neki a barátod fas.a!!
2017. dec. 10. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Lehet, hogy tényleg tetszik neki a pasid.

Én is öreg vagyok már, 34 éves, de előfordult, hogy egy kis huszonéves pasitól szó szerint zavarba jöttem, mert olyan kis helyes volt, simán bevállaltam volna.

2017. dec. 10. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Visszasírja azokat az éveket, amikor még apukád udvarolt neki. Ne törődj vele, csak érezd jól magad a barátoddal.
2017. dec. 10. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy szomorú és ingerült, tudod, nehéz feldolgozni, ha elszállnak a fiatal évek és már csak a gyereknevelés marad.

De azért melletted nem csoda, hogy odavannak néha az idegei. "féltékeny, hogy van életem" "minek hisztizik" hogy beszélhetsz így a saját édesanyádról, akinek TE vagy az élete, aki a saját életét arra áldozta, hogy téged neveljen, gondozzon, szeressen? Nem szégyelled magad?

Lehet, hogy most épp gondjai vannak, lehet, hogy nem előttetek kéne levezetnie a feszkót, de hogy ilyen undorító módon beszélsz anyukáddal meg anyukádról... szállj magadba egy kicsit és gondolkozz, mielőtt megszólalsz.

2017. dec. 10. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

"Talán féltékeny, hogy van életem és nem tetszik neki?"

Én is azt gondolom, hogy mindenképpen légy résen, mert mostanában eléggé gyakori -itt a gyíkon is-, hogy egy kiéhezett "anya" ráhajt a lánya pasijára.

2017. dec. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!