Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj apának, ha megcsókol...

Miért baj apának, ha megcsókol a barátom az utcán?

Figyelt kérdés
Barátom mindig haza kísér, és a ház előtt elköszönünk egymástól, megöleljük egymást, illetve csók is van, de abszolút nem viselkedünk tiszteletlenül. Ki szólt ma az erkélyről, hogy menjek fel, felmentem, és azt mondta, hogy csak az olcsó nők csókolóznak az utcán. Pedig a barátom jár hozzánk, együtt alszunk, én is mehetek hozzá, és a szüleimmel is jól kijön. Én mondtam, hogy csak elköszöntünk egymástól és semmi durva nem volt benne, nem értem miért kell ezt ennyire túlreagálni, ráadásul ez azért nekem ciki volt. A barátom haza fog kísérni mindig, de apukámat ismerve, ezek után biztosan nézni fog az ablakból minket. A barátom se akarom megbántani, hogy nem adhat csókot nem ölelhet meg, de itthon se akarok vitázni és azt se akarom, hogy apa újra kellemetlen szituációba hozzon. Mit kéne tennem? Igaza van apának? 20/L
2017. dec. 4. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Fėlt, zavarja, hogy a pici lánya felnőtt. Van ez így egyeseknėl.
2017. dec. 4. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Nem teljesen van igaza, és talán az is van benne hogy még a 17 éves kislányaként tekint rád. És biztosan azt nem akarja hogy szájára vegyenek a rosszindulatú környékbeliek. Amíg ott laksz vele fogadd ezt el, megoldható hogy neki se legyen ebből gondja, valahogy menjetek beljebb a kapuból, és ott búcsúzkodjatok, nem a "nyílt utcán".
2017. dec. 4. 14:46
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
20 éves vagy, és azt kérdezed, igaza van-e apádnak ebben a kérdésben? Felnőtt nő vagy! Nem tudom, milyen környéken laksz, milyenek a szomszédok. De alapvetően felnőtt vagy, lassan érdemes úgy is gondolkodnod.
2017. dec. 4. 14:49
 4/15 anonim ***** válasza:
15%

Mélyen egymás szájába mászni mások szeme láttára nem illik. Mivel apád figyelt, így "nem illik", hiába csúnya dolog a leskelődés. :)

Ez van.

2017. dec. 4. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Bármennyire is félti egy apa a lányát, ne nézegesse őt az ablakból, hogy mit csinál. Ha tényleg csak egy búcsúcsókról volt szó, akkor ne foglalkozz vele, nem érdemes. Páromat néha a szüleim előtt csókolom és ölelem meg, amikor hazautazik (távkapcsolatban vagyunk). Gondolom, apukád is hasonlóképp viselkedett anyukáddal annak idején.
2017. dec. 4. 14:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg csak megölelt és egy gyors csók volt. De persze ő pont akkor látott minket meg.
2017. dec. 4. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Látótávolságon kívül búcsúzzatok el.
2017. dec. 4. 15:09
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Érdemleges válaszom nincs, mert kb ugyananazt mondanám amit az előttem szólók és már csak ismétlés lenne szerintem.

Annyit viszont megkérdeznék, hogy miért van kb mindenki lepontozva akik a kérdező pártján állnak???

2017. dec. 4. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
Ha épp kifelé megyek és azt látom, hogy a szomszéd kiscsaj ott pettingel a kapualjban, hát nem az fog először eszembe jutni, hogy ő egy jólnevelt, erkölcsös úrilány, csak épp búcsúcsókot kap, hanem egész más. Na ettől akar apád megkímélni, hogy így gondoljanak rád.
2017. dec. 4. 15:20
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Azért van különbség aközött, hogy valaki egy forgalmas helyen pl. étteremben vagy valahol társaságban belemászik a barátja/barátnője szájába, fogdossák és nyalják-falják egymást stb., és aközött, hogy valaki hazakíséri a párját és az utcán (ahol gondolom különben sem tobzódnak az emberek)a ház előtt megöleli és ad egy csókot, elköszönnek.... Ebben semmi gáz, semmi illetlenség, semmi olcsóság stb. nincsen, ez egy teljesen normális dolog. Inkább a kérdező apja az, akinek problémája van mert az egyáltalán nem normális, hogy egy apa az ablakból figyeli a 20 éves felnőtt lányát, ahogyan a barátjával csókolóznak, majd még be is szól neki.... Egyáltalán nincsen igaza mert a kérdező nem csinált semmi rosszat. Ha az apja vagy a szomszédok stb. meg ilyen kotnyelesek és egész nap ott ülnek az ablakban, hogy kémleljék az "eseményeket" és ezt is meglátják, akkor meg így jártak. Engem pont nem érdekelne a véleményük, semmi közük nincsen hozzá.
2017. dec. 4. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!