Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj apának, ha megcsókol...

Miért baj apának, ha megcsókol a barátom az utcán?

Figyelt kérdés
Barátom mindig haza kísér, és a ház előtt elköszönünk egymástól, megöleljük egymást, illetve csók is van, de abszolút nem viselkedünk tiszteletlenül. Ki szólt ma az erkélyről, hogy menjek fel, felmentem, és azt mondta, hogy csak az olcsó nők csókolóznak az utcán. Pedig a barátom jár hozzánk, együtt alszunk, én is mehetek hozzá, és a szüleimmel is jól kijön. Én mondtam, hogy csak elköszöntünk egymástól és semmi durva nem volt benne, nem értem miért kell ezt ennyire túlreagálni, ráadásul ez azért nekem ciki volt. A barátom haza fog kísérni mindig, de apukámat ismerve, ezek után biztosan nézni fog az ablakból minket. A barátom se akarom megbántani, hogy nem adhat csókot nem ölelhet meg, de itthon se akarok vitázni és azt se akarom, hogy apa újra kellemetlen szituációba hozzon. Mit kéne tennem? Igaza van apának? 20/L
2017. dec. 4. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Nagylany vagy, eld a sajat eleted, ne apadet. Mondd meg neki, h leskelodni nem illik.
2017. dec. 4. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
" Csak olcsó nők csókolóznak az utcán"? Ha ez jut eszébe arról, hogy a barátod, miután hazakísér, elbúcsúzáskor megcsókol, az azért "érdekes" gondolkodásra vall.
2017. dec. 4. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, ne foglalkozz vele, amit magyaráz, az már 30 éve is a vicc kategóriája lett volna, talán 100 éve gondolkodtak így az emberek.
2017. dec. 4. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Azt hittem, egy tizenéves gyerek tette ki a kérdést, de te FELNŐTT vagy...
2017. dec. 4. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Csak olcso nok csokoloznak utcán,persze,meg erre is irigyek akik otthon csokot se kapnak..
2017. dec. 30. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!