Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, tudnátok segíteni? 16éves lány vagyok. A barátom 17. Hasonló korombeli csajok, fiúk, hogy szeretitek, ha egy lány megcsókol?
Mivel mindíg olyan egygorma a csókunk, szeretnék javítani rajta. Valahogy úgy, hogyha megcsókolom, akkor ne bírja abbahagyni. Lehetséges ez?
Létszii normális válaszokat, gyorsan.
Köszi!!
Ne a technikára koncentrálj, mert az jön magától, hanem csak éld bele magad!
F/27
Igaza van az elsőnek.
Valószínüleg ha a technikára figyelsz elrontod az egészet , mert túlságosan is akarod.Szerintem ha beleéled magad - átadod magad az érzésnek - akkor a barátod se fogja tudni abbahagyni , mert érezni fogja , hogy milyen szenvedélyes vagy! :)
Köszönöm.
Jó látnii hogy vannak még értelmes emberek itt.
CSatlakozom az előttem szólókhoz. Nem a technika a lényeg. A csók (mint sok más is) kifejezi azt a kapcsolatot, ami köztetek van. Nem biztos, hogy cél az, hogy ne bírja abbahagyni. Fontosabb, hogy őszinte legyen, mint hogy technikás.
Amit a filmekben látsz/hallasz erről, az meg baromság, egy műanyag világ.
Szurkolok nektek, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!