Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok sírni egy lány miatt, ha nagyon szeretitek?
Figyelt kérdés
Igazabol annyi lenne a kerdes,hogy egy fiu,ha tenyleg szeret egy lanyt,de tegyuk fel,elveszti...vagy valami nagy baja tortenik..esetleg elofordul,hogy sirnak/sirtok?? De ha igen,akkor tenyleg csak ,akkor ha azt a lanyt nagyon szeretitek,nem?Csak mert baratom mar sirt miattam,mikor azt hitte vege lesz...2015. jan. 2. 21:47
3/17 A kérdező kommentje:
Mi biztos?
2015. jan. 2. 21:48
4/17 anonim válasza:
Volt rá példa de titkolom, hogy ilyet tettem valaha is.
5/17 anonim válasza:
Sajnos sírtam. És csak azért békültünk ki mert megsajnált. Bánom már.
6/17 anonim válasza:
Kedves kerdezo!
Ne varj itt erzelemmel csordultig valaszokat.Tudni illik,hogy itt csak bunkok vannak biztosan nem erzelgos sracok.
7/17 anonim válasza:
Igen
pl tegnap este rám tőrt volt barátnőm emléke aminek nem is olyan régen lett vége és nem is miattunk és sírtam
eszembe jutottak miket csináltunk az üzenetek hogy mit éreztünk és hát ez van
és bas*a meg aki le mer szólni
szemembe ki merné megmondani?
17/F
9/17 Noren1989 válasza:
Volt már ilyen...mikor frankón tökönrúgott a csaj...és nagyon szerettem is, igen ;)
25/F
10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,azert ezt jo tudni! :)
2015. jan. 2. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!