Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szeretitek a nagyon őszinte fiúkat?
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a lányok véleményére, h egy olyan pasi, aki megmondja a frankót, az jó-e, vagy nem?
Nővéreim mindig azt mondják, h egy lánynak hazudni is kell. (mármint fiú hazudik a lánynak). A hazugság szót nem kell olyan mély értelemben venni, lehetne mondani füllentésnek is.
Csak azért, mert több lány is már felfigyelt nálam erre, h pl megmondom nekik, ha nem áll jól a ruha neki. Ha rossz a smink, rosszat főzött, ha nem tetszik a parfüm és stb. Persze ha vmi tetszik, azt is mondom.
Mindig panaszkodtok, h nincs őszinte pasi. Akkor most aki őszinte, az rossz vagy nem? Vagy hazudjak inkább? :)
#1 álszent? Mármint?
#2 hát, vmikor kérdezik, vmikor meg látják rajtam, h vmi nem tetszik, és akkor kérdezik meg :)
#3 na, hát erről beszélek. Najó, rossz példával jöttél, mert a színeket annyira nem nézem. Tehát felőlem olyan színű cipőben jön, amilyenben akar. A ruha alatt inkább a ruha formáját értem, nem a színét.
Az én barátom is ilyen, de ő csak akkor válaszol őszintén, ha megkérdezem az adott dologról.
Szóval sose fogom tőle megkérdezni, hogy szerinte hány kiló plusz van rajtam :D
1. nem mindegy, hogy mondod. kéretlenül nem illik felhívni rá a figyelmet, hogy nem tetszik a ruhája. ha kilátszik a segge, az más. talán nem vette észre, és örül, hogy időben kiderült.
2. az őszinteség jó, kivéve ha állandóan hangoztatod, hogy te milyen őszinte vagy. vannak, akik a megbántódást annyival letudják, hogy ők őszinték voltak, nem tehetnek róla. na ez a bunkóság.
én is tiszteletben tartom, ha a másik érzékeny pl. arra, hogy kopaszodik. ha rákérdez, megmondom, mennyire és hol látszik, de nem hívom fel rá magamtól a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!