Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szeretitek a nagyon őszinte fiúkat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a lányok véleményére, h egy olyan pasi, aki megmondja a frankót, az jó-e, vagy nem?
Nővéreim mindig azt mondják, h egy lánynak hazudni is kell. (mármint fiú hazudik a lánynak). A hazugság szót nem kell olyan mély értelemben venni, lehetne mondani füllentésnek is.
Csak azért, mert több lány is már felfigyelt nálam erre, h pl megmondom nekik, ha nem áll jól a ruha neki. Ha rossz a smink, rosszat főzött, ha nem tetszik a parfüm és stb. Persze ha vmi tetszik, azt is mondom.
Mindig panaszkodtok, h nincs őszinte pasi. Akkor most aki őszinte, az rossz vagy nem? Vagy hazudjak inkább? :)
2015. jan. 24. 18:40
11/12 anonim válasza:
Legyen őszinte, de nem szóljon be mindenért, amit csinálok!!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Jó látni, h azért a lányok szeretik az őszinte embereket. Bunkó azért nem szoktam lenni. Talán csak ha kaját csinálnak nekem.. a gyomromra elég érzékeny vagyok, válogatok. Ha vmi nem jön be, azt mondom. Persze nem úgy mondom, h "ez sz.r", csak megmondom h nem az én ízlés világom.
2015. jan. 24. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!