Kidobnátok a gyereketeket otthonról?
Bármi is a válasz, indokoljátok, kérlek!
Pusztán kíváncsiságból kérdezem.
Nyilván mindenkinél más a határ. Van olyan szülő, aki azonnal kihajítja a gyerekét, ha nem talál 2 hónapon belül munkát a suli elvégzése után, és van olyan is, akin évtizedekig élősködik a gyerek, mégsem dobja ki.
Én csak akkor "dobnám ki", ha:
- komoly veszélyt jelentene a testi épségre nálam vagy más családtagnál
- ha tudatosan nem akar dolgozni és inkább eltartatná magát (nyilván nem azonnal menne, hanem ultimátummal)
- komoly bűncselekmény elkövetése esetén (gyilkosság, nemi erőszak, stb.)
Persze azzal tisztában kell lennie minden szülőnek, hogy mindentől eltekintve az illető a saját gyereke marad, még akkor is, ha börtönben van.
Ismerek egy esetet, ahol apuka külföldre ment munkaügyi megbízásból, addig a 22 éves fiára bízta a lakást (egyedül lakott ott). Mire az apuka hazaért, rendőrök voltak ott, és kiderült, hogy a fia drogtanyát meg bordélyt csinált a házból. Apuka nem tette le érte az óvadékot, és kitette a házból, hogy ha letölti a büntetését, akkor mehet amerre akar.
Engem azert dobott ki anyam, mert szerinte nem adtam haza eleg penzt.
Pedig a fizetesem 2/3-at odaadtam, de neki az egesz kellett egy ido utan.
Azt mondta, hogy a baratnoje szerint tobb bevetelre tenne szert, ha kiadna piaci alapon a szobamat.
Persze, azutan hogy kidobott, kiderult hogy megsem.
Utanna megprobalt visszaedesgetni engem, de akkor mar keso volt.
A kerdesre valaszolva:
Valoszinuleg csak akkor ha egy gyogyithatatlan, gonosz ember.
Magyarul, ha o egy pszichopata, vagy szociopata ember, mert ok soha nem valtoznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!