Szemét vagyok, ha ez estben nem akarok segíteni anyámnak?
nekem inkább az jött le, hogy anyukája autista. a hűtőre még nagy nehezen lehet magyarázatot találni, de hogy bal oldalra kell teregetni??? ezt mégis mi indokolja?
az én anyukám mindig más szabályt talál(t) ki, (múlt idő mert már nem lakom vele, de még mindig ilyen). gyerekkoromban jegyzeteltem a sok hülyeségét, mert nem lehetett mindig mindent megjegyezni. Most már tudom, hogy azért csinálta, hogy legyen miért ordítania. Teljesen értelmetlen szabályok voltak, és folyton cirkuszolt miattuk.
szóval, kérdező, én megértelek :D menj el otthonról, hagyd magára a boszorkányt.
Én a tejtermékekek a zöldség-, gyümölcstartó rekeszekben tárolom és a nyers húst is. Itt van ugyanis csak 3-5 fok.
A polcokon főleg a zöldség, gyümölcs van. Tojás, margarin, vaj, sajt.
Vannak ilyen nők, akiknek semmi nem jó, folyton panaszkodnak, hogy senki nem segít nekik a házimunkában.
De ha segít valaki, akkor úgyis megcsinálják utána mégegyszer, nem elégednek meg azzal, amit más csinál.
Felesleges így segítened igazad van szerintem.
És ezt felnőttként írom, úgy hogy félig én viszem a háztartást a párommal.
Mi értelme lenne pl kiteregetned, ha utána leszedi és újra kiteregetni?
Vagy ha kipakolsz és ő átpakolja..Semmi értelme.
Nyilván próbáld normálisan csinálni, de ha sehogy se jó, akkor hagyd rá.
A szobád tartsd rendben és kész, gyerekként szerintem ez is elég.
A többit oldja meg, ha úgysem jó ahogy te csinálod.
Beszólni, hogy nem jól törölted le a port nettó kákán a csomót keresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!