Szemét vagyok, ha ez estben nem akarok segíteni anyámnak?
Én is szeretem, ha rendszerezve vannak a dolgok a hűtőben, megtalálni is könnyebb. Meg pl. a felbontott sajt mellett nem örülnék egy koszos hagymának...
A teregetésnek is lehet logikája, lehet összezsúfolod a ruhákat, és 1 nap helyett 2-ig száradnak.
Persze ezeket csak úgy írtam, nem tudom hogy csinálod. Szerintem tízen-X éve anyukáddal élsz, biztos tudod hol a kaják helye a hűtőben, hogy tereget, stb. Te sem halnál bele, ha úgy csinálnád ahogy ő szereti.
Mondom ezt olyan felnőttként, aki gyerekcipőben átélte ugyanezt. Most már értem az okokat is.
Nem a szemét szót használnám, de egy kicsit több beleérző képesség elférne benned. ;-)
Anyád szerintem kicsit OCD-s, ők ilyenek, hogy mindent csakis a megfelelő helyre, vagy világvége.
Mostohaanyám még anyádon is túltesz, ő ordítva közli, ha valami - szerinte - nem jó.
Gyakorlatilag amúgy íy járt, mert semmit nem segítünk neki már. Az nem poén, hogy három órán keresztül kiglancolom az egész lakást, aztán "ez szar, az szar" és újracsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!