Miért tette ezt velem?

Figyelt kérdés
Anya tegnap megvert. Máskor is tette már, de akkor nem ennyire. Megkérte, hogy menjek fürdeni, de én mondtam, hogy előbb a tesóm menjen előbb. Ekkor tovább mondta, hogy én menjek. Ekkor én mondtam, hogy nem mindegy? Ekkor odajött, és pofont akart adni. De én elhúzódtam a csapás elől. Erre elkezdett arról üvölteni, hogy az anyám, és ha agyon akar verni, akkor is csöndben kell tűrnöm. És ütni kezdett erőből ütni ahol ért. Majd amikor ellökött, a földön rugdosni kezdett és közben ordibált. Majd ráordítottam, hogy UTÁLOM és elmentem fürdeni. Mikor már levetkőztem és a vízben ültem, akkor bejött, pedig tudja, hogy utálom ha bejön (14/l). Elkezdte ütni a fejem, és ordibált, hogy ő az anyám és ő nevelt fel, és hogy tudom őt utálni ez miatt. A kezemmel védtem a fejem, de akkor is nagyon fájt. Most tetőtől talpig lila foltok díszítenek és nagyon fáj mindenem. A fejem iszonyúan sajog és szédülök. Nem tudom miért tette ezt.

2017. dec. 8. 13:40
1 2
 11/13 Fejér György ***** válasza:
100%

Szia!

Kár, hogy nincs lehetőség arra, hogy személyesen vagy e-mailben megvígasztaljalak!

Fontos: édesanyád nagy bajban van, mert valami miatt annyira stresszes, hogy azt sem tudja, mit tesz... Így viszont Te is veszélyben vagy. Nem tudom, hol laksz, de próbáld felkutatni a Gyermekvédelmi Szolgálatot, vagy a Családsegítő szolgálatot, és kérj onnan segítséget! Ha másképp nem megy, a 112-es segélyhívó telefonszámon megmondják, hova menj ezügyben.

Nagyon drukkolok Neked, mert az, ahogyan itt segítséget kértél, óriási önuralomra és józan gondolkodásra vall! Remélem, amíg segítséget kapsz, tudod tartani a frontot, és nem veszíted el a fejed...

Ha úgy gondolod, üzenj nekem 'privátba', mindenképpen válaszolok Neked, ahogyan csak tudok...

Kitartás...

2017. dec. 8. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, mert agyrázkódások is lehet a tünetek alapján!

Csináltass látleletet!

Volt már korábban is ilyen?

2017. dec. 9. 22:23
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem vágom. Ha TUDOD hogy idegbeteg akkor mi a f@$zért nem mentél el fürdeni??? Érdemes volt belé állni? Ja sok okos "jelentsd fel"... aha. Fóton sokkal jobb lesz a befogadó családnál. Hajrá!
2017. dec. 11. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!