Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem?
Elég összetett a téma, de ezt a kategóriát találtam a legalkalmasabbnak.
20 éves lány vagyok a legjobb barátom szintén 20. Közel 12 éve ismerjük egymást, igaz volt 2 év szünet mert másik iskolába kerültünk, de utána folytatódott ott minden ami addig abbamaradt. Szó szerint mindent megbeszéltünk, mindent tudtunk a másikról és ha valami baj volt egyből a másikhoz fordultunk. Gimi utolsó évében szerelmet vallott ami nagyon meglepett. Én elutasítottam, de ezzel kicsit megváltozott a kapcsolatunk is értelemszerűen. Most viszont hogy egyetemre kerültem majd egy évvel később ő is még jobban megváltozott minden. Lett egy barátom aminek a gondolatát képtelen volt elfogadni és így ritkultak a találkozóink is. Mindketten igényeltük a másik figyelmét, jelenlétét de egyszerűen nem volt olyan mint régen. Most pár napja amikor találkoztunk bejelentette hogy neki is lett barátnője. Én nagyon örültem neki hogy végre talált valakit akivel boldog lehet.... De... Ő a lánnyal alig pár hete van együtt de mindent elmondott neki rólunk, beleértve a tényleg közös kettőnk dolgát is. A barátnője nem engedi neki hogy találkozzunk mert fél hogy esetleg 'elvenném'. És ő konkrétan eldobott.... A srácnak ő az első kapcsolata de konkrétan beáldozta rá a 10+ évnyi barátságunkat, és nagyon nem érzem igazságosnak... Évekig kiálltam mellete, amikor teljesen egyedül volt akkor is hazautaztam az egyetemről miatta hogy ne legyen egyedül, mindent megtettem érte és erre ezt kapom... Nem tudom mennyire jogos a kiakadásom...
Szerintetek vissza lehetne fordítani még ezt a barátságot? Akárhogy viselkedett én nem tudom csak úgy elengedni...
Szia!
Nekem is volt egy szinte ugyanilyen helyzetem. Annyi volt a különbség, hogy a srác nem tudott a barátom maradni, folyton nyomult. Lett egy barátnője. Gyakran összevesztek, és mint később megtudtam a srác velem akarta féltékennyé tenni. Később mikor megint felvettem a kapcsolatot vele, a lány utált engem és nem értettem miért. Mi azt beszéltük meg, hogy a srácnak fontos hogy mi is jóba legyünk, és nem irányírhatja folyton a lány. Elkezdtünk 3asban találkozni hogy a lány lássa, hogy nincs ok az aggodalomra. Az egyetlen dolog amit tehetsz, az az hogy ezeket megbeszéled a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!