Miért tette ezt velem a legjobb barátnőm?
14 éves lány vagyok 8.-os! KB 3 hónapja jött egy új lány hozzánk! NAgyon jól összebarátküztunk mentünk eggyüt bulizni nagyon jó volt! Most valaki felvett msn-en elég durva volt az msn cím neve is! Találgattam h kilehet és elmondta h a ő ....... ! Kiakadtam emrt nagyon durvákat írt : egy pl: "Egy roh@dt büdös kis k**rva vagy"
Ez csak egy részlet nagyon kiakadtam most is csak sírok! MIért tette ezt velem? Ma is olyan jól elvoltunk! Am ő drogozik meg cigizik mindig bulizik én meg inkább otthon vagyok!
Legjobb barátnő???!!!...Ő nem az, hidd el! Sőt, mégcsak haver sem...
Ne foglalkozz vele, nem érdemli meg a barátságod!
De az is lehet hogy valaki szórakozott, és a nevében írt Neked ilyeneket...Derítsd ki, de ha mégis ez a lány írta, akkor még azt sem érdemli meg hogy a barátodként nevezd...
Oké, 2 tanács, érdemes lenne megfontolnod:
1."olyanokat írt, amiket csak mi tudunk" bárkinek beszélhetett róla így más is tudja
2. kerüldd el, mert ez nem barát, egy drogos. Nem fogsz jól járni vele. Ismered a mondást? Amilyen a barátod, olyan vagy te is. Remélem leesik a mondandóm, légy okosabb ettől, te nem egy drogos barátot érdemelsz, amúgy nem az, közelről sem. kellett egy hülye, aki befogadta idegenként.
Kapard össze magad, ahelyett, hogy sírsz, büszkén lépnél tovább, elfelejtve őt, átnézve rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!