Én biztos szólnék neki, hogy ízléstelen, és elég gáz. Persze nem kényszeríthetem, hogy vegye le, elvégre a saját telefonja, de akkor is megpróbálnám elmagyarázni, hogy normális ember nem nézegeti egy vadidegen nő meztelen testét napjában 200-szor. Milyen megalázó szerintem. A srácnak is, és annak is és annak a nőnek is, aki a képen van.
2017. dec. 8. 00:39
12/26 anonim válasza:
Szerintem ő is tudja, nem kell szólni.
2017. dec. 8. 00:59
13/26 anonim válasza:
Bazz egy telefonon lévő képről beszélünk Xd
2017. dec. 8. 01:17
14/26 anonim válasza:
"Nem illik ilyesmit kitenni háttérképnek, mert mások is láthatják az utcán, és nem mindenki akar ilyet nézegetni, márpedig akaratlanul is, de rápillanthatnak az emberek. " - mások ne nézegessék a mások mobilját, ennyi.
Válaszoló, benned ekkora a megfeleléskényszer? Az nem zavar, amikor péntek estétől vasárnap estig tizenévesek kb ott élik a szexuális életüket az utcán, és levezetésként odahánynak a buszmegállóba? Mások is láthatják az utcán..
2017. dec. 8. 07:48
15/26 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, mint a tizenkettes válaszoló :D
Szerintem felesleges szólni. Persze kicsit ciki és gyerekes, de majd előbb-utóbb rájön. Addig meg ne nézegesd a telefonját.
2017. dec. 8. 08:26
16/26 anonim válasza:
Te mit szólnál hozzá, ha valaki titokban kutakodna a cuccaid között, megnézné a telefonod, aztán számon kérné rajtad azt, amit talál?
Te örülnél neki, ha valaki belemászna a magánszférádba?
2017. dec. 8. 08:47
17/26 anonim válasza:
Apuka valami burokban szuletett szentfazek hogy ezen ki tud akadni?
2017. dec. 8. 09:40
18/26 anonim válasza:
Ez vagy kamu,vagy a 17 éves fiú írta ki,mert kíváncsi volt rá,hogy mit szólna hozzá az apja..
2017. dec. 8. 10:11
19/26 anonim válasza:
Primitív és ízléstelen, de most már hiába szólsz, előbb kellett volna megnevelni. Gondolom, apuka se viszi túlzásba a nők tiszteletét és az egészséges szexuális gondolkodást, ha a fia ilyesmiken csinál.
2017. dec. 8. 15:30
20/26 anonim válasza:
Szerintem, nevetséges lenne ilyesmiért szólni egy 17 éves srácnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!