Szerintetek ez így normális? Mit csináljak, hogy visszaadja a pénzem?
Figyelt kérdés
A történet röviden: Amíg suliban voltam Anyám kutatott a szobámban,ahol megtalálta a pénzem és nem hiszi el,hogy onnan van ahonnan mondom! Azt mondta,hogy kb a felét megtartja,egy része a maradéknak a nővéremé lesz és egy kis részt visszakapok,ráadásul,ha bárhonnan eltűnik pénz mostanában a házban engem okol majd,stb. Szóval azt hiszi kleptomániám is van... Nyílván most nem a pénz a legfontosabb,de mégis,hogyan szerezzem vissza? Mit mondjak neki?2017. dec. 6. 10:03
21/29 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem nyílván, de ez az igazság
2017. dec. 6. 12:58
22/29 anonim válasza:
Mondjuk az mindegy is, hogy mit hiszünk (en miért nem találok soha legalább egy húszezrest...), szerintem azt a pénzt nem fogod visszakapni. Ha a tesódban van egy kis becsület, akkor visszaadja neked.
23/29 anonim válasza:
Bocs, de ezt így nem nagyon róhatod fel neki (azon kívül, hogy ne kotorásszon a holmid között. - Ti amúgy nem beszélgettek? Mert akkor el kellett volna mondani. Úgy elképzelem:
- Milyen napod volt, kislányom?
- Ó, nem történt semmi. Ja, bár most, hogy kérdezed, találtam 100 ezer forintot a kukában :D
Arra van magyarázatod, hogy "kukáztad ki" (ezek szerint szó szerint) a pénzt? Mert azért egy átlag ember nem szokott mások kukájában kotorászni...
Én is volt, hogy találtam pénzt ("csak" 5000-ret), de én tök boldogan jöttem haza, hogy "képzeljétek, mi történt..."
24/29 A kérdező kommentje:
Sosem beszélünk,mert ő mindig "dolgozik"
2017. dec. 6. 14:46
25/29 A kérdező kommentje:
Kint az utcán éppen dobtam ki a szemetem és láttam egy borítékot,érdekelt,hogy mi van benne gondoltam hátha... Aztán 100ezer,meg is lepődtem
2017. dec. 6. 14:49
26/29 anonim válasza:
Ha igaz a kukás sztori, és egy ilyen családdal megáldott 16 éves lenne innen bárki: elmondanátok? Gondolom az lett volna, hogy akkor szépen 4 felé osztják/ adja oda a kérdező, úgyis mindjárt karácsony, aztán leshet. A hiba ott van hogy apránként nem lett elköltve, és azt mondani rá, hogy ja igen a Béla bácsi adta még névnapomra és abból vettem ezt a cipőt, akármit. Ez már kedves kérdező bszhatod. Tanulj belőle és lépj le amilyen hamar tudsz.
27/29 anonim válasza:
"Gondolom az lett volna, hogy akkor szépen 4 felé osztják" - és azzal mi lett volna a baj? Végülis egy család, és sok családban igenis számít 100 ezer forint. Ha én találnék ennyi pénzt, biztos, hogy adnék belőle a szüleimnek is.
28/29 A kérdező kommentje:
De mi tényleg nagyon jó móduak vagyunk,Anyámnak 100ezer kb semmi! De amúgy közben megtaláltam,hogy hova rejtette,és "visszaloptam" :D Most egy sokkal jobb helyre dugtam aztán majd veszek egy széfet
2017. dec. 7. 18:37
29/29 anonim válasza:
Szép kis család, ahol oda-vissza lopkodjátok a pénzt, meg azért vesztek széfet, mert egymástól féltitek a dohányt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!