Szerintetek ez így normális? Mit csináljak, hogy visszaadja a pénzem?
Az a baj,hogy apum is mellette áll! (Nagyszüleim meghaltak) A nővérem még nem tud semmit,majd kiderül odaadja-e?!
Kb. 250ezer volt össz-vissz...
Mert, miért sok 250 ezer 16 évesen?
Gondosan az évek alatt kapott pénzt elrakod, (nagyszülők a legtöbb embernél úgyis pénzt adnak, nálunk én pl. az ÖSSZES rokonomtól pénzt kértem) és meg is van 16 éves korodra, vagy még simán több is.
Nagyszülőktől mibdig ezt kaptam,meg távolabbi rokonoktól,Anya is mindig adott kiegészítésnek,ráadásul a használt ruháimat eladom ebből is folyamatosan gyűlt
#11 igen ezt hiszi,szerintem nem,SOHA nem loptam
Nagyon gáz.... Pofám leszakad komolyan.
Én megpróbálnám bizonyítani az igazamat, amennyire lehet. A használat ruha eladásaidról biztosan van valami, amit megmutathatsz nekik - e-mail váltás, jófogás hirdetés, régebbi sms. Rokonokat is segítségül lehet hívni, megmondod nekik konkrétan, miről van szó (ez a szüleidnek ciki, nem neked) és megkéred őket, hívják fel őket és mondják el, hogy az utóbbi időben összesen kb. mennyi pénzt adtak neked mindenféle alkalomra.
Ez nevetséges, nem neked kéne magyarázkodni,hanem neki szembeköpni magát.
Mi az, hogy megtartja és a nővereddel szétosztják?
Sürgősen beszélj az apukáddal vagy a nagyszüleiddel és a nővereddel is!!!
Kérd vissza pénzed, ne hagyd magad!!
Ha megvan, akkor nyiss egy otp junior számlát és tedd be rá a pénzt!
A kártyát mindig hordd magaddal és biztos kódot válassz rá.
Nagyon sajnálom, hogy a saját anyádba nem tudsz megbízni.
Némelyik állatban több anyai ösztön van egyébként, mint az ilyen anyákban..
Nekem lesülne a bőr a képemről, ha a kamasz gyerekem pénzét kutatnám ki és lopnám el.
Másik ötletem, hogy vegyél egy új zárat a szobádra. Pár ezer forintért lehet már venni.
Amikor elmész otthonról akkor mindig kulcsod be és legyen nálad a kulcs.
De akár záras kis polcot vagy fiókot is csináltathatsz.
Nekem záras szekrényem van.
Nem mondom, hogy feltörhetetlen, de egynek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!