Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez így normális?...

Szerintetek ez így normális? Mit csináljak, hogy visszaadja a pénzem?

Figyelt kérdés
A történet röviden: Amíg suliban voltam Anyám kutatott a szobámban,ahol megtalálta a pénzem és nem hiszi el,hogy onnan van ahonnan mondom! Azt mondta,hogy kb a felét megtartja,egy része a maradéknak a nővéremé lesz és egy kis részt visszakapok,ráadásul,ha bárhonnan eltűnik pénz mostanában a házban engem okol majd,stb. Szóval azt hiszi kleptomániám is van... Nyílván most nem a pénz a legfontosabb,de mégis,hogyan szerezzem vissza? Mit mondjak neki?
2017. dec. 6. 10:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy apum is mellette áll! (Nagyszüleim meghaltak) A nővérem még nem tud semmit,majd kiderül odaadja-e?!

Kb. 250ezer volt össz-vissz...

2017. dec. 6. 10:32
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
Bocs, de honnan lett neked 16 évesen ennyi pénzed?????
2017. dec. 6. 10:45
 13/29 anonim ***** válasza:
61%

Mert, miért sok 250 ezer 16 évesen?

Gondosan az évek alatt kapott pénzt elrakod, (nagyszülők a legtöbb embernél úgyis pénzt adnak, nálunk én pl. az ÖSSZES rokonomtól pénzt kértem) és meg is van 16 éves korodra, vagy még simán több is.

2017. dec. 6. 10:51
 14/29 anonim ***** válasza:
56%
Anyukád arra gyanakszik,hogy összelopkodtad? Van oka rá?
2017. dec. 6. 11:01
 15/29 A kérdező kommentje:

Nagyszülőktől mibdig ezt kaptam,meg távolabbi rokonoktól,Anya is mindig adott kiegészítésnek,ráadásul a használt ruháimat eladom ebből is folyamatosan gyűlt

#11 igen ezt hiszi,szerintem nem,SOHA nem loptam

2017. dec. 6. 11:10
 16/29 A kérdező kommentje:
Bocsi #14
2017. dec. 6. 11:10
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz.... Pofám leszakad komolyan.

Én megpróbálnám bizonyítani az igazamat, amennyire lehet. A használat ruha eladásaidról biztosan van valami, amit megmutathatsz nekik - e-mail váltás, jófogás hirdetés, régebbi sms. Rokonokat is segítségül lehet hívni, megmondod nekik konkrétan, miről van szó (ez a szüleidnek ciki, nem neked) és megkéred őket, hívják fel őket és mondják el, hogy az utóbbi időben összesen kb. mennyi pénzt adtak neked mindenféle alkalomra.

2017. dec. 6. 12:13
 18/29 anonim ***** válasza:
86%

Ez nevetséges, nem neked kéne magyarázkodni,hanem neki szembeköpni magát.

Mi az, hogy megtartja és a nővereddel szétosztják?

Sürgősen beszélj az apukáddal vagy a nagyszüleiddel és a nővereddel is!!!

Kérd vissza pénzed, ne hagyd magad!!

Ha megvan, akkor nyiss egy otp junior számlát és tedd be rá a pénzt!

A kártyát mindig hordd magaddal és biztos kódot válassz rá.

Nagyon sajnálom, hogy a saját anyádba nem tudsz megbízni.

Némelyik állatban több anyai ösztön van egyébként, mint az ilyen anyákban..

Nekem lesülne a bőr a képemről, ha a kamasz gyerekem pénzét kutatnám ki és lopnám el.

Másik ötletem, hogy vegyél egy új zárat a szobádra. Pár ezer forintért lehet már venni.

Amikor elmész otthonról akkor mindig kulcsod be és legyen nálad a kulcs.

De akár záras kis polcot vagy fiókot is csináltathatsz.

Nekem záras szekrényem van.

Nem mondom, hogy feltörhetetlen, de egynek jó.

2017. dec. 6. 12:20
 19/29 A kérdező kommentje:
Az a probléma,hogy ezt a részét elhiszi,nem is mondja,hogy ne lenne igaz,de van 100ezer a levegőben,mert ezt nem ilyenekkel szedtem össze hanem még júnisban egy kukában találtam, és erről hiszi,hogy tőle és/vagy apámtól loptam.. (Nyílván elég hihetetlen sztori,de tényleg igaz!)
2017. dec. 6. 12:53
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Találtál júniusban a KUKÁBAN 100.000 forintot? Bocs, de ezt én se hinném el.
2017. dec. 6. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!