Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a szüleim...

Mit tegyek, ha a szüleim folyton kutatnak utánam? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mindig úgy kezelnek,mint egy hat évest,hetente elkérik a gépem,a mobilom,a tabletem,és megnézik a képeim,olvassák a leveleim,átnézik a viberemet,a messengeremet,az instámat.Van pár fiú haverom,akivel chatelek,de ők tényleg csak haverok.Erre ők rögtön:Miért nem szóltál,hogy jársz fiúval?Nem tudok senkivel se nyugodtan beszélni,mert úgyis átnézik.Ilyenkor néha törlöm ezeket magamnál.De akkor is elegem van már.Ide is sunyiban írok most.Ötletek?

16/L

2017. dec. 1. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt beteges amit csinálnak másrészt használd inkognitóban a keresőt akkor majd kereshetik az előzményeket xD
2017. dec. 1. 22:24
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Helyedben inkább örülnék annak, ha a szüleim féltenek és odafigyelnek rám. Valamikor eljátszottad a bizalmukat, ha ennyire az ellenőrzésük alá vontak.

Bár lehet, hogy a saját példájuk alapján teszik ezt, hiszen egymásban sem bíznak.

2017. dec. 1. 22:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó,tudom,hogy figyelni akarnak rám,de ennyire nem kell.Igazából azt mondták,csak kíváncsiak a dolgaimra :D
2017. dec. 2. 08:15
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Egy 6 éves dolgaiba sem szabad belenézni, a levéltitok nagyon fontos, ha ilyet csinálnék a gyerekemmel, akkor teljes joggal köphetne le. Ennek semmi köze az aggódáshoz, csak saját élettel nem rendelkező intruzív gyökerek a kedves szüleid.
2017. dec. 2. 08:29
 15/20 anonim ***** válasza:
22%

Ok is nezik a Te dolgaidat, de Te sem vagy jobb hiszen Te is kukucskalsz a szuleid dolgaiban. Ti egy ilyen "kukucskalos csalad" vagytok.

Feljelentgetni is szoktatok?

2017. dec. 2. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha már kiemelted a kérdést....

Mi történt a szüleiddel? :DD

2017. dec. 13. 01:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok
2017. dec. 13. 01:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Hozzá se mernek nyúlni a cuccaimhoz,nem mennek amúgy szét,de hetente átnézik egymás mobilját,a böngészési előzmények miatt :D XXDD
2017. dec. 13. 16:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor gartulálok:D jól tetted hogy a sarkadra álltál😂
2017. dec. 13. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, te ne legyél ilyen, ha felnősz... :DD
2017. dec. 13. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!