Szüleim folyton kutatnak a dolgaim között. Mit csináljak?
Anyámnál nem tudom, mi az oka rá, de folyton. Már nem is velünk él, de a mai napig átjár, kutat, nézelőik, minden... Tesóiméban nem. Viszont nyáron egy ideig volt nálunk egy pár, az ő cuccaikat is átnézegette, nemrég pedig egy cserediák, na őt az életben nem látta, de kívülről fújta, milyen sorrendben voltak aznap a ruhái a bőröndjében -.- komolyan, ezzel mit lehet csinálni? Rohadt idegesítő. A kopogásról ne is beszéljünk.
Apámmal lakom, ő sem szeret kopogni. Állandóan igazgatja a cuccaim, ha ideges, azzal vezeti le a feszültségét, hogy beront, rendezkedik, pakol, mindent elrak a helyéről, és egyszerűen már nem bírom elviselni. Persze ha elkeveredik valami, és rákérdezek, ő nem látta, én vagyok a trehány, biztos elkevertem... Mit tudnék velük csinálni?
Menj el dolgozni már most, gyűjtsd a pénzed és költözz el. 😁😁😁😂😂😂
Bocsi, nem hagyhattam ki...:D
Kutass te is náluk, az ajtódat meg zd be. Egy zár nem olcsó, de ha nincs más, cserélj/cseréltess zárat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!