Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim folyton kutatnak a...

Szüleim folyton kutatnak a dolgaim között. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyámnál nem tudom, mi az oka rá, de folyton. Már nem is velünk él, de a mai napig átjár, kutat, nézelőik, minden... Tesóiméban nem. Viszont nyáron egy ideig volt nálunk egy pár, az ő cuccaikat is átnézegette, nemrég pedig egy cserediák, na őt az életben nem látta, de kívülről fújta, milyen sorrendben voltak aznap a ruhái a bőröndjében -.- komolyan, ezzel mit lehet csinálni? Rohadt idegesítő. A kopogásról ne is beszéljünk.

Apámmal lakom, ő sem szeret kopogni. Állandóan igazgatja a cuccaim, ha ideges, azzal vezeti le a feszültségét, hogy beront, rendezkedik, pakol, mindent elrak a helyéről, és egyszerűen már nem bírom elviselni. Persze ha elkeveredik valami, és rákérdezek, ő nem látta, én vagyok a trehány, biztos elkevertem... Mit tudnék velük csinálni?

2017. okt. 15. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Zárt az ajtóra. De a válasz attól is függ,hogy hány éves vagy
2017. okt. 15. 09:35
 2/9 A kérdező kommentje:
15
2017. okt. 15. 09:35
 3/9 A kérdező kommentje:
De mit fognak szólni hozzá? És kívülről hogy zárjam? Mert amúgy van kulcs, de nem lehet kulcsra zárni
2017. okt. 15. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Mennyire lehet értelmesen beszélni a szüleiddel?
2017. okt. 15. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Matass te is az ő cuccaik között, hátha csak abból értenek...
2017. okt. 15. 09:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát... Leginkább semennyire... Nem egyszer kértem már őket, hogy kopogjanak, de semmi :( meg a turkálást is. Azt hiszik, titkolok valamit előlük, holott nem, csak simán szeretnék egy kis privát szférát
2017. okt. 15. 09:55
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Menj el dolgozni már most, gyűjtsd a pénzed és költözz el. 😁😁😁😂😂😂

Bocsi, nem hagyhattam ki...:D

Kutass te is náluk, az ajtódat meg zd be. Egy zár nem olcsó, de ha nincs más, cserélj/cseréltess zárat. :/

2017. okt. 15. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Esetleg rigli (én csak így ismerem, nem tudom, mi a "normális neve).
2017. okt. 15. 09:58
 9/9 Kreatav válasza:
91%
Hááát...Szerintem ő sem marslakó, max. nagyon fél/félt titeket. Kérd meg őt, hogy szakítson egy kis időt rád és üljetek le megbeszélhetni ezt. Fejtsd ki neki, hogy ez a ,,szokása" téged mennyire idegesít és törekedj a kompromisszumra. Akár írásbeli egyességet is köthettek, mondjuk leírjátok, hogy csak kopogva jöhet be, vagy minden szombat 9:23-kor bejöhet, de máskor nem, vagy utólag mindent rendbe kell raknia, amit levert. Legyél higgadt, valószínűleg ő sem azért csinálja ezt, hogy neked ártson ezzel. Hajrá!
2017. okt. 15. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!