Hogyan mondjam meg neki hogy nem érdekel ez a nő? Folyton csak róla beszél, elegem van! Több lent.
pedig néha bunkónak kell lenni
mond meg a véleményedet te is
amúgy a nő sztem készül vmire
Akármilyen is, a mamának a lánya, és nyilván a mamád a halála előtt szeretne vele jóban lenni, akkor is, ha ez másnak nem tetszik. Idős, számára a lánya többet ér a pénznél, amit elbukott.
Elhiszem, hogy meg akarjátok védeni, de nem biztos, hogy ő is ezt akarja. A pénzét nem viheti magával a sírba, hát biztos úgy gondolja, vigye, ha akarja, cserébe láthatja a dédunokáit is.
100%, teljesen tuti biztos, hogy a nő azért járkál a mamához, hogy telebeszélje a fejét és elszedje tőle a pénzét meg az ékszereit. Egyértelmű.
Én elmennék a mamához is, és ha bunkón is, de igenis megmondanám neki világosan, hogy éppen mi történik és nyissa ki a szemét.
De én a nőt is megkeresném, a falhoz szorítanám egy sötét kis utcában és meggyőzném róla, hogy sürgősen hagyja békén a családot és tűnjön el örökre. Bármilyen eszközzel megakadályoznám, hogy tönkretegyen minket.
Kérdező, örökségre ne számítsatok, mert mire a mama meghal, a háza és mindene a nő nevén lesz!
Fogadunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!