Miért szenvedek a mai napig a szüleim válása miatt?
Lehet hogy elcsépelt válasz, de én a helyedben felkeresnék egy pszichológust, mert úgy tűnik hogy még nem dolgoztad fel a gyermekkori élményeidet. Néhány alkalom biztosan segítene helyretenni magadban ezeket a történéseket és azért is hasznos lenne, mert nem kéne ezt a "csomagot" magaddal vinned a saját kapcsolatodba, mert az egész életedre kihatással lehet.
Én amolyan el nem vált szülők gyereke vagyok, a szüleim házassága a mai napig baromira defektes. Az én életemben sem volt Apa, hiába élt velünk. Nekem nagyon-nagyon tudatosan kellett a saját párkapcsolatomat máshogy kezelni, mint amit otthon láttam, mert ösztönösen azt a mintát követtem volna amit anyukámtól láttam, viszont a párom egészen más ember, mint az apám. Ha találsz egy lányt akivel őszintén meg tudod ezt beszélni és jó szülői mintát hoz a kapcsolatba, akkor azért nem reménytelen a helyzet, hidd el.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!