Miért nem akarják a szüleim, hogy segítsek nekik?
Figyelt kérdés
Most lett új munkahelyem, és kb 120-150 ezer forintot keresek. Idén kezdtük el a lakásfelújítást a szüleimmel, ami még mindig tart. Elég szerény körülmények között élünk, szinte mindent le kellene cserélni. Megemlítettem nekik, hogy ha már rendesen megkapom a fizetésem, szívesen vennék nekik új mikrót, hűtőt, parkettát rakhatnánk le mindenhova, stb. Apukám nem mondott semmit, de anyu kijelentette hogy neki nem kell. Az ő fizetésük elég a számlákra meg a megélhetésre, de maguknak sosem tudnának ilyeneket venni, pedig én jószívből, önzetlenül ajánlottam fel nekik. Amit pedig magamra költök haviszinten, az minimális, ezért futná új dolgokra hónapról hónapra, mégis nemet mondanak. Miért lehet ez? Ha valaki volt már hasonló helyzetben, vagy van ötlete, az írhatna. Köszönöm szépen. (L/22)2017. nov. 26. 18:06
1/4 anonim válasza:
Talán azt szeretnék, ha saját jövődre tennél félre.
2/4 anonim válasza:
Egy mikró, hűtő, mosógép anyagilag nem feltétlenül hatalmas befektetés. Ezeket az ember nem évente veszi. A parketta más tészta, felkel szedni az előzőt alászigetelni, letenni, majd vissza cuccolni.
Szerintem haza állíthatsz egy mikróval a kezedben, stb.nem fogják visszaküldeni
3/4 anonim válasza:
Otthon laksz? Mert akkor simán hazaviszel egy mikrót, majd pl a következő hónapban a hűtőt.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha mar van jovedelmed es otthon laksz, elegendo ha a rezsi Rad eso reszet kifizeted, a tobbi penzt pedig okosan beosztod. Ajandekot barmikor vehetsz a szuleidnek, akar mikrot is.
Rendes Toled, hogy beakarsz segiteni, de valojaban nem a Te dolgod az otthoni gondok megoldasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!