Szerintetek is kiakasztó ha felveszek egy ilyen ruhát?
Figyelt kérdés
Anya ma nagyon leszidott, mert felvettem ezt a felsőt: [link] (szürke és egy kicsit többet takar mert van a nyakánál egy kis fodor,ráadásul egy meleg hosszúnadrággal és volt nálam pulcsi is)
Mikor anya meglátta akkor nagyon kiabált, hogy tél van, meg amúgy sem "ⓚⓤⓡⓥáⓛⓚⓞⓓⓝⓘ" járok suliba. Már bocs de még barátom se volt :D Most velem van a baj, hogy ezt most full igazságtalannak érzem??
2017. nov. 27. 16:39
31/36 anonim válasza:
Csinos felső, de tényleg nem télre való. Ha más évszakban vennéd fel egy szót nem szólnék rá, de ilyenkor inkább keress valami mást. Pulcsi alá meg mi értelme felvenni amúgy? :)
32/36 anonim válasza:
Ez egy rendkívül csinos felső, és biztosan jól is áll neked, de nem iskolába való, ahhoz tényleg túl kihívó. Tanárként és anyukaként írom, úgy, hogy én is voltam fiatal lány, és én is tetszeni akartam magamnak és másoknak is, tehát megértelek. De mindennek megvan a helye, ennek a felsőnek inkább egy buliban.
33/36 anonim válasza:
Nekem bejön, a hideg meg szubjektiv. Egyik kolléganö -5 fokig kiskabát, rövidszoknya, nyári cipö, mert ahonnan ö jön ott még a 0 fok melegnek számít. :)
Én is kis semmiségben mászkálok mert a kabátom meg piszok meleg :)
34/36 anonim válasza:
Dehogy.
Még a melled sincs kint.
35/36 anonim válasza:
Szép a felső és nem kurv.s, viszont nem suliba való és pláne nem télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!