Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is kiakasztó ha...

Szerintetek is kiakasztó ha felveszek egy ilyen ruhát?

Figyelt kérdés

Anya ma nagyon leszidott, mert felvettem ezt a felsőt: [link] (szürke és egy kicsit többet takar mert van a nyakánál egy kis fodor,ráadásul egy meleg hosszúnadrággal és volt nálam pulcsi is)

Mikor anya meglátta akkor nagyon kiabált, hogy tél van, meg amúgy sem "ⓚⓤⓡⓥáⓛⓚⓞⓓⓝⓘ" járok suliba. Már bocs de még barátom se volt :D Most velem van a baj, hogy ezt most full igazságtalannak érzem??

2017. nov. 27. 16:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
53%
Nem iskolába való, és főleg nem télen.
2017. nov. 27. 17:07
 12/36 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak az volt a baja, hogy megfázol, azt csak úgy mérgében hozzátette, hogy jaj és egyébként is milyen kvás.
2017. nov. 27. 17:14
 13/36 anonim válasza:
70%
A kérdés: mi volt a célod ezzel a felsővel? Nem hinném, hogy nincs praktikusabb ruhád ilyen időre.
2017. nov. 27. 17:20
 14/36 anonim ***** válasza:
65%

"Már bocs de még barátom se volt :D"

Ez itt nem fontos, itt az a lényeg, hogy nem öltözöl fel rendesen, és éppen ezért is mérges anyukád. Meg ez szerintem se iskolába való ruhadarab. Szépnek szép, de nem oda való. Nálunk anno ha valakinek kint volt a válla, vagy miniszoknyában volt télen, azt hazazavarták átöltözni. Manapság ezt nem korlátozzák, ìgy elegáns helyre is úgy öltöznek fel a lányok, mint akik a sarokra indulnak!

2017. nov. 27. 17:21
 15/36 anonim ***** válasza:
36%

Egyáltalán kihívó,sztem nagyon szép es divatos.Nekem is van ilyen hasonló fodros amikor rajtam van én szépnek érzem benne magam. Nem kurv*s :D

14/l

2017. nov. 27. 17:24
 16/36 anonim ***** válasza:
30%

*Egyáltalán nem kirívó

Bocsi

2017. nov. 27. 17:25
 17/36 anonim válasza:
38%
Köpeny kéne az ilyen kis magamutogató pic.sákra.
2017. nov. 27. 17:28
 18/36 anonim ***** válasza:
76%
Hát, tényleg elég hűvös van egy ilyen felsőhöz. Ha van is pulóvered, biztos le akarod venni a tanteremben, különben minek vetted volna fel a felsőt? Viszont sehol nincs olyan meleg, hogy ezt most hordani lehessen. Ez nyárra való. Mondjuk ezt mondhatta volna így is, nem sok köze van a k....-hoz, hogy csinos szeretnél lenni.
2017. nov. 27. 17:34
 19/36 anonim ***** válasza:
55%
Még szoldídnak is mondható. Látnád a mi sulinkat ennél durvábbak vannak. Talán még értenem anyukádat ha fekete harisnyával (vagy anélkül) és szoknyával vetted volna fel... 15/L
2017. nov. 27. 17:36
 20/36 anonim ***** válasza:
49%

Ha tényleg nem fázol benne, akkor szerintem semmi gond.

Az itt kommentelőkkel, akik leku.váznak, ne foglalkozz, valszeg nem sokszor láttak még nőt élőben és mindenről AZ jut eszükbe :D

2017. nov. 27. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!