Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire lehet ez kiakasztó...

Mennyire lehet ez kiakasztó egy szülő számára?

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg a barátnőmet, aki most 28 éves (én 19/F vagyok) és már egy ideje tervezem, hogy szüleimnek is bemutassam. Csak most valahogy elgondolkoztam rajta, hogy ez mennyire lehet számukra lehengerlő és kicsit tartok attól, hogy emiatt veszekedést rendeznek vagy valami hasonló.
2016. szept. 21. 12:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
64%
Szülőként nehezen fogják elviselni, hogy egy korosabb nő lenyúlja és szexuális segédeszköz helyett helyett használja az éretlen gyermeküket.
2016. szept. 21. 12:13
 2/37 anonim ***** válasza:
79%

Semmiképp ne a bemutatáskor derüljön ki, hogy jóval idősebb nálad.

Már jóval előbb beszélgess erről a szüleiddel. Hogyha nem jól reagálnának, akkor legyen idő lenyugodniuk, mire valóban találkoznak.

Én biztosan meglepődnék, mert egy majdnem 30 éves nő, és a középiskolából épp csak kikerült gyerek kapcsolata elég fura. De nem szólnék bele. Csak arra hívnám fel a figyelmed, hogy vigyázz, nehogy csak arra kelljél neki, hogy valaki csináljon neki egy gyereket. De ennyi idős korodra gondolom már tisztában vagy a védekezéssel kapcsolatos tudnivalókkal.

Féltenélek, hogy ő akar majd mindent irányítani a kapcsolatotokban, az életkora és tapasztalatai miatt.

2016. szept. 21. 12:13
 3/37 anonim ***** válasza:
55%

Ha te az ifjú nő lennél, akkor itt biztosan sokan írnák, hogy "az idősebb pasas, csak a hamvas testedet akarja".

Hidd el, hogy ez a nő sem a felfokozott kulturális igényeit akarja kielégíteni egy éppen csak, hogy nagykorú fiúcskával történő együttléteik alkalmával...

...és ezt anyádék is látják és tudják majd.

2016. szept. 21. 12:19
 4/37 anonim ***** válasza:
49%

"Nemrég ismertem meg a barátnőmet, aki most 28 éves"

Azért én belepislantanék alkalmasint a személyijébe is, hogy valóban ennyi idős-e??

Tudod a nők szeretik fiatalítani magukat, és lehet, hogy a vakolat alatt egy negyvenes nő van a valóságban.

2016. szept. 21. 12:24
 5/37 anonim ***** válasza:
41%

Nálunk is ez volt. Évek kellettek, meg az én állandó villámhárításom, hogy elfogadja menynek.Hogy a menyem 6 évvel fiatalabb nálam. És még gyerek is. Nagyon sok ajtócsapkodás volt belőle. Mára 5 év alatt rendeződött. Egy normális férfi a fiatalabb nőkhöz vonzódik.

Ne akkor derüljön ki, mert meg fog fagyni a levegő. Beszélj róla, mutass képet, meg ilyenek.

2016. szept. 21. 12:26
 6/37 anonim ***** válasza:
37%

Ha nézted már az eladó autókat, azoknak is a km. számlálója valahogyan nem akaródzik átugrani a kerek számokon.

Na így vannak a nők is ezzel.

Náluk is mindig megáll a "szülinapszámláló" a kerek évszámoknál.

A valódi korukat csak a barátnőik tudják.

2016. szept. 21. 12:33
 7/37 anonim ***** válasza:
63%
Szulokent es felnott emberkent pontosan tudni fogjak, hogy mennyire kell komolyan venni egy felnott not, aki tinikkel jar.
2016. szept. 21. 12:37
 8/37 anonim ***** válasza:
62%

6: Ez max. a filmekben van így.

Mifelénk nem titok senkinek sem a kora.

És nem csak a barátnőim tudják. Bárki megkérdezi, elárulom, mert semmi titkolni való vagy szégyellnivaló nincs rajta.

2016. szept. 21. 12:37
 9/37 anonim ***** válasza:
81%

"Egy normális férfi a fiatalabb nőkhöz vonzódik."

???

2016. szept. 21. 12:38
 10/37 anonim ***** válasza:
68%
5-ös igazad van!
2016. szept. 21. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!