Mennyire lehet ez kiakasztó egy szülő számára?
Semmiképp ne a bemutatáskor derüljön ki, hogy jóval idősebb nálad.
Már jóval előbb beszélgess erről a szüleiddel. Hogyha nem jól reagálnának, akkor legyen idő lenyugodniuk, mire valóban találkoznak.
Én biztosan meglepődnék, mert egy majdnem 30 éves nő, és a középiskolából épp csak kikerült gyerek kapcsolata elég fura. De nem szólnék bele. Csak arra hívnám fel a figyelmed, hogy vigyázz, nehogy csak arra kelljél neki, hogy valaki csináljon neki egy gyereket. De ennyi idős korodra gondolom már tisztában vagy a védekezéssel kapcsolatos tudnivalókkal.
Féltenélek, hogy ő akar majd mindent irányítani a kapcsolatotokban, az életkora és tapasztalatai miatt.
Ha te az ifjú nő lennél, akkor itt biztosan sokan írnák, hogy "az idősebb pasas, csak a hamvas testedet akarja".
Hidd el, hogy ez a nő sem a felfokozott kulturális igényeit akarja kielégíteni egy éppen csak, hogy nagykorú fiúcskával történő együttléteik alkalmával...
...és ezt anyádék is látják és tudják majd.
"Nemrég ismertem meg a barátnőmet, aki most 28 éves"
Azért én belepislantanék alkalmasint a személyijébe is, hogy valóban ennyi idős-e??
Tudod a nők szeretik fiatalítani magukat, és lehet, hogy a vakolat alatt egy negyvenes nő van a valóságban.
Nálunk is ez volt. Évek kellettek, meg az én állandó villámhárításom, hogy elfogadja menynek.Hogy a menyem 6 évvel fiatalabb nálam. És még gyerek is. Nagyon sok ajtócsapkodás volt belőle. Mára 5 év alatt rendeződött. Egy normális férfi a fiatalabb nőkhöz vonzódik.
Ne akkor derüljön ki, mert meg fog fagyni a levegő. Beszélj róla, mutass képet, meg ilyenek.
Ha nézted már az eladó autókat, azoknak is a km. számlálója valahogyan nem akaródzik átugrani a kerek számokon.
Na így vannak a nők is ezzel.
Náluk is mindig megáll a "szülinapszámláló" a kerek évszámoknál.
A valódi korukat csak a barátnőik tudják.
6: Ez max. a filmekben van így.
Mifelénk nem titok senkinek sem a kora.
És nem csak a barátnőim tudják. Bárki megkérdezi, elárulom, mert semmi titkolni való vagy szégyellnivaló nincs rajta.
"Egy normális férfi a fiatalabb nőkhöz vonzódik."
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!