Mennyire lehet ez kiakasztó egy szülő számára?
"Az alak, a szép bőr egyáltalán nem korfüggő."
Nem a lószart nem. Azért egy 40-es tatarozott arc, alak, nem lesz soha versenyképes egy húszévessel. Csak azt hiszi. Az pedig különbség.
Az biztos, hogy van valami defektje a nőnek, ha a korabeli pasasoknak nem kell.
Kénytelen -hozzá képest- éretlen kisfiúkat elcsábítgatni.
Egy átlagos harminchoz közeledő felnőtt nő nem áll le egy 19 éves sráccal. A nő már évek óta dolgozik, magát tartja fent, rég nem aktuális neki az érettségi meg a tovább tanulás, inkább érdekli a házasság meg a gyerek vállalás... Míg egy átlag 19 éves srácot ugye ezek még nem érdeklik. Szerintem hosszabb távon kb lehetetlen, hogy ez a kapcsolat működjön. Nyilván van kicsi esély rá, de nem sok.
Szerintem defektes lehet a nő.. Én ennyi idős nőként nem állnék le tizenévesekkel.
"A "korosabb nő" kifejezés egy 28 évesre kicsit gyomorszájon vágott, én is annyi vagyok. "
Bocs.
:)
Amúgy az ember nem érzi még az idő múlását ennyi idősen, és meg van róla győződve, hogy 28 évesen a 10 év korkülönbség nem is olyan nagy idő.
Egy tizenéves viszont másképpen látja ezt, és az igazi "gyomros" akkor jön, amikor pl. egy 19 éves "gyerek", a 28 éves "néninek" csókólommal köszön.
(Fogadjunk, hogy mindenkivel történt már hasonló.)
Viszont aki szemében én "néni" vagyok, azt nem tudnám elképzelni egyenrangú partnernek, főleg nem szexpartnernek.
Amelyik nőnek ez a felállás vonzó, ott komoly agybajok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!