Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire lehet ez kiakasztó...

Mennyire lehet ez kiakasztó egy szülő számára?

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg a barátnőmet, aki most 28 éves (én 19/F vagyok) és már egy ideje tervezem, hogy szüleimnek is bemutassam. Csak most valahogy elgondolkoztam rajta, hogy ez mennyire lehet számukra lehengerlő és kicsit tartok attól, hogy emiatt veszekedést rendeznek vagy valami hasonló.
2016. szept. 21. 12:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
36%

"Az alak, a szép bőr egyáltalán nem korfüggő."

Nem a lószart nem. Azért egy 40-es tatarozott arc, alak, nem lesz soha versenyképes egy húszévessel. Csak azt hiszi. Az pedig különbség.

2016. szept. 21. 16:34
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
bezzeg ha a férfi lenne 28 és a nő 19, mindenki szerint ideális lenne, mert a férfira "fel kell nézni", meg a többi ilyen ultrakonzervatív baromság...
2016. szept. 21. 17:16
 33/37 anonim ***** válasza:
67%

Az biztos, hogy van valami defektje a nőnek, ha a korabeli pasasoknak nem kell.

Kénytelen -hozzá képest- éretlen kisfiúkat elcsábítgatni.

2016. szept. 21. 21:08
 34/37 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen "öregedő" nőknek, -előre hozott- kapuzárási pánikjuk van!
2016. szept. 21. 21:09
 35/37 anonim ***** válasza:
93%
28 éves nő ugyan mitől "öreg" vagy "öregedő"? :D Legfeljebb a 13-14 éves, de már egyformán Kudlik Júliára sminkelt butuska tinilányokhoz képest.
2016. szept. 22. 00:38
 36/37 anonim ***** válasza:
77%

Egy átlagos harminchoz közeledő felnőtt nő nem áll le egy 19 éves sráccal. A nő már évek óta dolgozik, magát tartja fent, rég nem aktuális neki az érettségi meg a tovább tanulás, inkább érdekli a házasság meg a gyerek vállalás... Míg egy átlag 19 éves srácot ugye ezek még nem érdeklik. Szerintem hosszabb távon kb lehetetlen, hogy ez a kapcsolat működjön. Nyilván van kicsi esély rá, de nem sok.

Szerintem defektes lehet a nő.. Én ennyi idős nőként nem állnék le tizenévesekkel.

2016. szept. 22. 10:11
 37/37 anonim ***** válasza:

"A "korosabb nő" kifejezés egy 28 évesre kicsit gyomorszájon vágott, én is annyi vagyok. "

Bocs.

:)

Amúgy az ember nem érzi még az idő múlását ennyi idősen, és meg van róla győződve, hogy 28 évesen a 10 év korkülönbség nem is olyan nagy idő.

Egy tizenéves viszont másképpen látja ezt, és az igazi "gyomros" akkor jön, amikor pl. egy 19 éves "gyerek", a 28 éves "néninek" csókólommal köszön.

(Fogadjunk, hogy mindenkivel történt már hasonló.)

Viszont aki szemében én "néni" vagyok, azt nem tudnám elképzelni egyenrangú partnernek, főleg nem szexpartnernek.

Amelyik nőnek ez a felállás vonzó, ott komoly agybajok lehetnek.

2016. szept. 22. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!