Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok szerelmes egy másik vele egyidős lányba?
Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 22:21
22/28 anonim válasza:
csak legyen boldog, kiegyensúlyozott gyerek, és ne öltözzön férfinak, mert azt nagyon gagyinak tartom. sosem értettem, miért vonzódik egymáshoz két férfinak öltözött nő. akkor miért nem férfihoz vonzódnak.
23/28 anonim válasza:
Ha nem lett volna jele, akkor meglepődnék. De támogatnám. A gyerekem a gyerekem, ha nem az ellenkező nemet szereti is. Igyekeznék megismerkedni a szerelmével, mert így vagy úgy, de rendesnek kell lennie :)
24/28 anonim válasza:
Ennyiből, még nem biztos, hogy leszbikus, ilyenkor még sok érzelem teljesen új és ismeretlen.
Nincs gyerekem, valszeg már nem is lesz úgy, hogy nem tudom mit éreznék pontosan, de hogy nem bántanám meg és igyekeznék lelkileg támogatni, az biztos. Az sokkal jobban megviselne, ha a gyerekem az én hozzáállásomtól csak még rosszabbul érezné magát.
Hetero vagyok, és szoktam a melegfelvonulásra járni, mert ez egy emberjogi kérdés. (egyébként a felvonulók sokkal több mint a fele hetero)
25/28 anonim válasza:
Semmit.
Max. megkérném h mutassa be,h azért lássam,h néz ki meg kicsoda.
27/28 D.Black válasza:
Hát.. 15 évesen mégcsak eléggé a szülők felé idegborzolqatásnak vagy szárnypróbálgatásnak gondolom a dolgot. Adj neki időt, lehet kinövi :) de semmiképpen ne legyél vele ellenséges e-miatt!
28/28 anonim válasza:
Agyon is csapnám, ha egy férfibe szeretne bele lány létére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!