Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha megtudnátok,...

Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok szerelmes egy másik vele egyidős lányba?

Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 22:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
14%

Folosleges azt mondani, hogy fogadd el a melegseget, mert ha Te maskent erzel, akkor ugy sem fog menni. Inkabb legyel nyitott a tema irant, ne zarkozz el, egyaltalan ne legyen szegyenerzeted ... viszont keress fel egy olyan csoportot, ahol meleg gyerekek szulei szoktak osszejonni.

Az azonos nemuek vonzodasa letezo dolog, de ugyan olyan nehez bevallani, mint egy szulonek elfogadnia.

2017. nov. 24. 07:13
 12/28 anonim ***** válasza:
73%

Örülnék, hogy boldog, és mindenben támogatnám. Ha a másik lány nem viszonozza, megbeszélném vele, hogy sajnos neki valamivel valóban nehezebb lesz párt találnia, és ne fusson ez után a lány után, mert nem fogja tudni megváltoztatni, majd jön más. :)

Nekem ez legalább olyan semleges lenne, mintha azt mondaná, egy fiú tetszik neki.

Aki meg felhozná az unokákat, a gyerekszülés nem kényszer, nem is akar mindenki, lehet, hogy ha férje lenne sem lenne sajátja.

Éljen úgy, ahogy szeretne.

2017. nov. 24. 14:15
 13/28 anonim ***** válasza:
24%
A leszbiknek is lehet gyerekük, van rá példa. Beültetés, örökbe fogadás...
2017. nov. 24. 14:59
 14/28 anonim válasza:
36%
Hát azért beakadnék
2017. nov. 24. 23:40
 15/28 anonim válasza:
73%

Hát lesokkolódnék az biztos.

Leülnék vele normálisan beszélgetni a dologról.

De igazából tiltani felesleges mert attól az érzései nem múlnak el, sőt még a kapcsolatod is megromolhat vele egy életre ha nem fogadod el olyannak amilyen.

És sokat jelent ilyenkor a gyereknek ha a szülei elfogadják és nem veszekednek vele ez miatt.

Nyilván nehéz lehet egy szülővel ilyenekről beszélni.

De a másik lány mindenképpen meg szeretném ismerni ha pl. össze jönnek.

2017. nov. 25. 12:36
 16/28 anonim válasza:
26%

Sziasztok.

Én nem igazán örülnék neki, sőt! de nem verném meg se semmi

lehet hogy most hülyének fogtok nézni de LEHET hogy ki fogja nôni (de nem biztos ) :(

2017. nov. 26. 09:01
 17/28 anonim válasza:
31%

Nem tudom, hogy mi vinne el előbb, az agyvérzés vagy az infarktus!

De ettől függetlenül ha nem divatból csinálja, már lettek volna jelek korábban is.....

2017. nov. 27. 19:09
 18/28 Szávai István válasza:
16%
Ha megtehetném (Lakóhely és pénz fügvénye, mindenképp azt ajánlanám neki, hogy beszélgessen el egy szakemberrrel, mert a biszexualitás, heteroszexualitás, serdülőkori szenvedélyek, bonyolult kérdés. Persze utánajárást igényel, hogy valódi szakemberhez fordulj, mert sok a neten az önjelölt.
2017. nov. 28. 10:36
 19/28 CFB ***** válasza:
94%

15 vagyok. Jelenleg egy lányba vagyok szerelmes. anyukám teljesen rendben van vele. Ahogy mindenki más is a családban.

Nekem nem a nem számít, hanem maga az ember, akibe beleszeretek. És nem lehet megváltoztatni azt, hogy valaki a saját neméhez vonzódik-e vagy sem.

2017. nov. 29. 05:58
 20/28 CFB ***** válasza:
100%
És a szexualitás, ahogy a nemi hovatartozás is olyan dog, amit nem lehet kinőni
2017. nov. 29. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!