Jogos az egyik szülőm sértődése?
Barátom, akivel szinte már együtt élünk születésnapomra egy wellness hétvégével lepett meg. Először úgy volt hogy szülinapom előtt egy nappal indulunk, de végül úgy döntöttünk hogy szülinapomon délután. Erre ma apukám kitalálta hogy márpedig ő aznap vacsorát akar... elmondtam neki hogy ez már le van foglalva, és ide megyünk. De ezt már tudta egyébként pár héttel ezelőtt is. Most összeveszett velem mindennek elhordott és a barátomat szidja. Én felajánlottam az indulás napján ebédet, előtte való nap ebédet, semmi se jó neki. Szerintem direkt csinálja. Alkoholista, de elegem van belőle. Szítja a vitát. 24 éves vagyok, nem óvodás.. Arra akar kényszeríteni hogy a barátom mondja le a wellnesst és én legyek itthon, mert őt nem érdekli mit foglalt le meg utazzon akkor egyedül... nevetséges... meg hogy vacsorázzunk és majd utána menjünk... könyörgöm majd este 6tól vacsizunk 9 meg 10-ig a szállásra meg majd essünk oda éjfélkor ami ki van fizetve? Nem érzi hogy megutáltatja a viselkedésével magát? Volt olyan év hogy meg se köszöntött illetve máskor is tartottuk már a szülinapon 1 héttel később vagy ilyesmi.
Mi a véleményetek?
Miért nem költöztök össze a barátoddal?!
24 éves vagy, felnőtt nő. Ne "szinte" éljetek együtt, hanem hajrá, menjetek külön a szülőktől.
Ezt én sem értem, hogy hol laksz, vagy van külön albérleted?
Na nem is ez a lényeg. Nem lehet, hogy szimplán nem tudja elfogadni, hogy felnöttél és nem a családod az elsö, akivel ünnepelni szeretnél? Vagy szimplán nem tudja elfogadni, hogy nem az ö szava dönt.
Igen ha nála vagyok, akkor elvisz a munkahelyemre, hazafele pedig egy munkatársam visz, a szülői otthonomhoz, ahova a barátom értem jön, így kb. minden nap félórát vagyok otthon.
A többiekkel egyetértek én is így látom apukám viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!