Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos az egyik szülőm sértődése?

Jogos az egyik szülőm sértődése?

Figyelt kérdés

Barátom, akivel szinte már együtt élünk születésnapomra egy wellness hétvégével lepett meg. Először úgy volt hogy szülinapom előtt egy nappal indulunk, de végül úgy döntöttünk hogy szülinapomon délután. Erre ma apukám kitalálta hogy márpedig ő aznap vacsorát akar... elmondtam neki hogy ez már le van foglalva, és ide megyünk. De ezt már tudta egyébként pár héttel ezelőtt is. Most összeveszett velem mindennek elhordott és a barátomat szidja. Én felajánlottam az indulás napján ebédet, előtte való nap ebédet, semmi se jó neki. Szerintem direkt csinálja. Alkoholista, de elegem van belőle. Szítja a vitát. 24 éves vagyok, nem óvodás.. Arra akar kényszeríteni hogy a barátom mondja le a wellnesst és én legyek itthon, mert őt nem érdekli mit foglalt le meg utazzon akkor egyedül... nevetséges... meg hogy vacsorázzunk és majd utána menjünk... könyörgöm majd este 6tól vacsizunk 9 meg 10-ig a szállásra meg majd essünk oda éjfélkor ami ki van fizetve? Nem érzi hogy megutáltatja a viselkedésével magát? Volt olyan év hogy meg se köszöntött illetve máskor is tartottuk már a szülinapon 1 héttel később vagy ilyesmi.

Mi a véleményetek?

2017. nov. 20. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Miért nem költöztök össze a barátoddal?!

24 éves vagy, felnőtt nő. Ne "szinte" éljetek együtt, hanem hajrá, menjetek külön a szülőktől.

2017. nov. 20. 21:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem sokat vagyok itthon, egy héten egy éjszakát alszok itthon.. meg hétköznap hazaugrok félóra, egy órára ennyi. Még nem mondta ki konkrétan hogy költözzek hozzá, de már ő is úgy fogalmaz hogy félig nála lakok :) mert rengeteg cuccom ott van már, be vagyok "rendezkedve". Tőle a munkahelyemre csak kocsival tudnék járni, ezért egy kocsit mindenképp vennem kell a költözés előtt mert nem lehetek mindig rá utalva, hogy húzgáljon autóval. Szerintem utána már "ottmaradnék" véglegesen ha a kocsi megoldott lenne.
2017. nov. 20. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Csak én nem értem? Egy nap alszol otthon, tehát valahogy csak eljutsz a munkahelyedre most is a pasidtól autó nélkül...
2017. nov. 20. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Szóval ha eddig nem okozott neki problémát, hogy fuvarozzon, akkor ezután sem fog.
2017. nov. 20. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, hogy hol laksz, vagy van külön albérleted?

Na nem is ez a lényeg. Nem lehet, hogy szimplán nem tudja elfogadni, hogy felnöttél és nem a családod az elsö, akivel ünnepelni szeretnél? Vagy szimplán nem tudja elfogadni, hogy nem az ö szava dönt.

2017. nov. 20. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Apád f@$z. Nem igazodhat mindenki hozzá! Persze majd mindjárt lemondjuk a wellnwst mert félkómásan eszébe jutott hogy "vacsora"...
2017. nov. 21. 07:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen ha nála vagyok, akkor elvisz a munkahelyemre, hazafele pedig egy munkatársam visz, a szülői otthonomhoz, ahova a barátom értem jön, így kb. minden nap félórát vagyok otthon.

A többiekkel egyetértek én is így látom apukám viselkedését.

2017. nov. 21. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!