11 éve élek együtt a feleségemmel 2 közös és egy a feleségem előző kapcsolatából származó gyerekkel. Ő mist 16 éves leányzó . Az apja eddig nem igen foglalkozott vele nem szállt be semmiféle közös költségbe (iskola ruhák stb)?
Történt a hétvégén hogy , kinnt volt náluk a lány és úgy jött haza, hogy máris költözik ki az apjához, mert mi nagyon rosszul bánunk vele, nem kap tőlünk semmit . Igaz októberben csak egy laptopot + 3 pár cipőt kapott. Az apja mostani házasságából van 2 gyerek és mint utána érdeklődtem arra megy ki az egész hogy felvehessenek valami hitelt , és ebből jelentős összeget ígért a lánynak, hogy hagyjon itt minket. Ilyenkor mi a teendő?
Amikor megállapították az általa fizetendő gyerektartást , megbeszélte a főnökével hogy csak 4 órára jelentse be , minél kevesebbet kelljen fizetnie . A tanyájuktól 200 méterre fúrtak az olajosok. Naponta fejenként 5000 forintot kaptak. A lányát is aljas módon oda jelentette be papíron. Abból sem kapott a lány semmit.
Nem olvastam végig az összes választ.
Elmondta a lány, hogy egyáltalán hogy gondolta ezt?
Nem valószínű, hogy kaphat a hitelből, lehet apuka csak kihasználja. Próbáltatok vele erről beszélni?
mivel egyértelmű, hogy csak a csok miatt akarják a gyereket, és ezt persze ti a gyámügynek a tudomására is hozzátok, ezért szerintem nem fogják tudni elvenni a gyereket hivatalosan.
amúgy jó üzlet, szereznek egy gyereket, akit már csak 2 évig kell pénzelni, a 10 millát meg felveszik. Okos.
40. vok,
46#: az sem jó, ha a gyámügy megtorpedózza a felügyeletet, mert akkor a kérdező és családja, tesók, anyu életét fordítja fel. Őrájuk fog haragudni, a testvérek vissza, milyen a kapcsolat a féltestvéreivel?
Szerintem engedni kell, hadd menjen a papához, majd magától rájön, hogy hol jobb. Aztán lehet, hogy a papánál, mert ott kap egy rakat pénzt... Igaz, nincs még gyerekem, könnyen beszélek, hogy menjen a lány, de annak nincs értelme, ha otthon marad "akarata" ellenére, mert csak veszekedés lesz otthon, hogy elküldjétek otthonról az apjához kedves Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!