Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek együtt vannak? Miatta koptatott le?
Van egy srác aki már lassan egy éve tetszik. Az elején ő kezdett el nézni engem , sokszor elég feltűnően és nekem akkortájt tetszett meg de nem ismertük egymást (most is csak látásból).
Most már nem egy iskolába járunk ,de többször is láttam visszajönni az iskolába (most már egyetemista) pár barátjával. Láttam hogy szoktak beszélgetni a csajjal , követik egymást , lájkolgatják egymást (tudom hogy nem lehet erre alapozni és mégis ott motoszkál a fejemben )de igazából sose láttam őket se csókolózni se kézen fogva se semmi.
tudom hogy ennyiből ezt így nem lehet megmondani , látatlanban nem lehet tudni stb . tudom nem is szívesen teszem fel ezt a kérdést de nem tudok nyugton maradni.
Trollkodók lehetőleg kíméljenek , így is elég nyomorultul vagyok.
Ha csak látásból ismeritek egymást, hogyan tudott lekoptatni?
Egyébként a szociálisabb emberek simán haverkodnak is csajokkal, szóval ha nem láttad őket félreérthetetlen helyzetben, akkor esélyes, hogy tényleg csak haverok.
Amúgy pedig adj neki, jelezd, hogy te is létezel, hátha csak nem mert lépni feléd.
Facebookon nemtudsz utánanézni? Hátha ott kiirja, hogy egyedülálló, vagy nézegesd át a képeit.
Egyébként van esélyed, csak próbálj vele beszélni. Ha lekoptatja, akkor hagyd őt a fenébe.
Igazából azt se tudom hogy vajon volt-e nála esélyem anno.
facen én jelöltem be , visszajelölt és utána beszéltünk.
Nagyon egyet értek veled én is hasonlóképp érzem ,hogy még ha régebben akart is volna valamit mostanra lehet már nem érdeklem.
Csak így a kudarcok után annyira nincs bátorságom. Pedig nagyon szeretném. Csak ez számomra nem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!