Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhat ilyet egy szülő...

Hogy mondhat ilyet egy szülő a gyerekének?

Figyelt kérdés

"Te nem magadnak, hanem nekem tanulsz."

Jogos ha ez rosszul esik?

2017. nov. 19. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Tanulj magadnak. Igazából azelőtt, hogy elhelyezkednél csak az számít, hogy a neked tetsző területet tanuld, utána pedig megteheted, hogy teszel a kedves szülőkre magasról.

Susan Forward: Mérgező szülők, kellemes esti olvasmány :)

2017. nov. 19. 21:54
 12/15 puartist válasza:
84%
Önző, ostoba szülő jutott sajnos neked.Amint tudsz, saját lábra állsz, elköltözöl és feléjük sem nézel.
2017. nov. 19. 21:56
 13/15 A kérdező kommentje:

A pályaválasztásomba is beleszól, mindenkinek mondogatja, hogy orvos leszek, de rohadtul nem ez a helyzet, attól, hogy ő is orvos, én még nem akarok az lenni.

Köszönöm a válaszokat! Fogok változtatni a dolgokon, mert ez már kibírhatatlan így.

2017. nov. 19. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Még csak forditva hallottam. Biztos hogy igy mondja? Ez nagyon fura.
2017. nov. 19. 23:05
 15/15 anonim ***** válasza:
96%
Most A két Lottiból az jutott mondata jutott eszembe Lotti-nak, hogy: "Az iskolában tanulunk, de nem az iskolának.". Visszatérve a kérdésedre, eddig Én is fordítva hallottam, de mindenhogy jogos, ha rosszul esik. Egy gyerek nem fog megszeretni egy tantárgyat, csak mert mondják Neki, hogy az milyen fontos. Ami érdekli az embert, az a tananyag meg szinte "eteti" magát.
2017. nov. 20. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!