Tudod nekem miket mondanak a mai napig? El se hinnéd...
35n
2017. nov. 19. 21:06
4/15 Bubuka508 válasza:
Marhaság ilyet mondani, az önző álláspont mellett semmi értelme. Eddig én is csak fordítva hallottam. Biztos, hogy nem értetted félre?
2017. nov. 19. 21:28
5/15 anonim válasza:
Ebben mi esik rosszul?
Semmi bántó nincs benne.
Fura, mert fordítva szokták mondani. De lényeg ugyanaz, tanulj jól, amennyire tudsz.
2017. nov. 19. 21:29
6/15 anonim válasza:
#5 csak az nem mindegy hogy azért tanulj jól hogy legyen pénzed ferrarira vagy hogy anyádnak legyen pénze ferrarira :D
2017. nov. 19. 21:34
7/15 anonim válasza:
Visszakérdeznék, hogy ezt hogy érti és megkérném, hogy fejtse már ki részletesebben kicsit. :D
(Én ha önkényrigolyát észlelek apámtól, akkor elkezdem nyaggatni és kérdezgetni, hogy oké, felfogom, tudomásul veszem, hogy ez vagy az a véleménye, de megkérem, hogy magyarázza el, mit miért gondol úgy - rohadt jó módszer, a totálisan illogikus és értelmetlen marhaságokról le lehet szoktatni a szülőket)
2017. nov. 19. 21:34
8/15 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy így értette. Elsős korom óta egy négyest nem hozhatok haz mert ilyen megvonás meg olyan megvonás a következménye, meg érzelmi zsarolás, hogy ő már nem is lehet büszke az egyetlen lányára. Megfelelelési kényszerem van 7 éves korom óta emiatt.
2017. nov. 19. 21:48
9/15 anonim válasza:
Úgy látom, sikerül neked a saját lelki jólléted védelme, mert elutasítod ezt a hozzáállást. Kritikával is kell fogadnod, nem kell magadra venned, ez az ő saját lelki defektje. A saját értékrended szerint élj, a megvonásokat meg kibírod, előbb-utóbb úgyis kinősz abból a korból. Fontos, hogy ez nálad ne okozzon megfelelési kényszert, mert az a múló büntetésekkel szemben szinte élethosszig tart(hat).
2017. nov. 19. 21:52
10/15 anonim válasza:
#7 vagyok
Fejleszd az önszeretetedet, próbálj meg érzelmileg leválni, ne függj a nem feltételnélküli szülői szeretettől. És beszélgess el vele, hogy egyszerűen embretelen és értelmetlen amit tesz, senki semmivel nem fog kevesebbet érni, mert nem színötös jegyei vannak. Ez egyszerűen egy túlhaladott idióta önzés csak a szülő részéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!