Hogy kérhetném meg a szüleimet finomat, hogy ne szóljanak bele az anyagi dolgaimba?
Figyelt kérdés
Folyamatos téma, hogy szórom a pénzt, sokat költök. Ez tényleg így van, szeretem a drága holmikat, a jó éttermeket és a vásárlás nekem mondhatni egy hobbi.
Viszont szerencsére ez nem jelent problémát és nem az van, hogy emiatt kölcsönkérek bárkitől, vagy hogy nem tudjuk fizetni a számlákat.
Szeptember óta dolgozom is (idén diplomáztam), de a férjemmel közös kasszán vagyunk (idősebb nálam picivel, többet is keres nyilván).
2017. nov. 18. 10:23
21/21 anonim válasza:
Sajnos az ilyenekkel nem lehet megértetni, hogy ne turkáljanak más tárcájában. Nálunk nem ilyen a helyzet, mint nálatok, kevesebb pénzből élünk valszeg, kevesebbet is költünk... de így is megkapom, hogy jaj, ekkora fizetésből ennyit illene félretenni, miért vettem új kabátot stb. Én azóta nem számolok be semmiről, amit vettem, azóta jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!