Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha a tini...

Ti mit tennétek, ha a tini gyereketek borzasztó zenéket hallgatna?

Figyelt kérdés

Például ilyeneket:

[link]

Engem már teljesen kikészít. Tizenévesen gyakran változik a zenei ízlés?

2017. nov. 17. 18:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
A zenei izles mindenkinel mas. Anyakent a lanyom is hallgat technot (ilyen mint ez), death metalt es klasszikus zenet is. (Engem bar nem irrital egyik sem mert en is szeretek sokfele zenei mufajt)..ha irrital a zene mondd neki hogy halkabban halgassa vagy fulhalgatoval.
2017. nov. 17. 18:50
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Olyankor a ház távolabbi részében keresek elfoglaltságot, becsukom az ajtókat hogy ne halljam, meg van füldugóm is, az egy csodás találmány!

Engem nem zavarnak a zenéi, mert én is szeretem a zenét és sok mindent meghallgatok, csak néha nincs hozzá kedvem, jobban esne a csend, akkor szokott gond lenni.

Van az a dubstep, remélem jól írtam, na azzal ki lehet üldözni a világból, az a szőrnyű "mosógép zaj".Nagyon diszharmonikus, teljesen élvezhetetlen.Minden más jöhet, csak ne fülsiketitő hangerővel.

2017. nov. 17. 19:00
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

Én is borzasztó zenéket hallgattam tiniként. A szüleimnek minél inkább nem tetszett, nekem annál jobban! Ez is a lázadás része.

El fog múlni, később már csak mosolyog majd ha hallja valahol és nosztalgikus lesz.

2017. nov. 17. 19:11
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Huuu, ez húzós. Ha szabad kicsit viccelődnöm, a zene után 15 album Tankcsapdát kellet meghallgatom,hogy bűnbocsánatot nyerjek! :D

Nos komolyra fordítva a szót. Kérd meg hogy csak fejhallgatóban hallgassa. Mutass alternatívákat pl. Depeche mode;Queen;Tcs;Kárpáti;Bon Jovi ilyeneket vagy nem tudom. Ennél bármi jobb.

2017. nov. 17. 19:31
 15/23 anonim ***** válasza:
14%

Ez teljesen atlagos zene.

40n

2017. nov. 17. 21:40
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Most miért kell mániákusan lepontozni mindenkit ?
2017. nov. 17. 22:04
 17/23 anonim ***** válasza:

Én nem szólnék bele ki mit hallgat amíg engem nem zavar. Ha fülesben, megfelelő hangerővel hallgatja akkor felőlem fehérzaj is lehet.

Attól akadok ki, mikor buszon, villamoson hallgat valaki hangosan zenét. Volt hogy megállóban egy srác olyan hangerővel hallgatta a zenét, hogy hiába füles, konkrétan 20+ méterrel álltam arrébb és még akkor is hallatszott.

2017. nov. 17. 22:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy én is hallgattam sok mindent. Retró, Kárpátia, még Divízió 88 is volt egy időben. De volt hogy kommunista dalok tetszettek meg, nem a mondanivalójuk miatt, csak valahogy fülbe mászóak voltak. Most meg simán meghallgatom azt amit régen mosógép zenének tartottam.
2017. nov. 17. 22:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Megkérném, hogy ne bömböltösse túlságosan hangosan, de egyáltalán nem zavarna, hogy mit hallgat.
2017. nov. 18. 08:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Ajtó bezár, füles.A zenei ízlésbe nem lehet beleszólni.
2017. nov. 18. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!