Mit csináljak ha a szüleim nem adják vissza a pénzemet?
Na, azert nehogymar a kerdezo legyen a hibas, h szeretne visszakapni a penzet. Ha diakmunkazik, akkor vmire gondolom sporol, de itt gykn mindenki onellato volt 10 eves koraban, tinedzser eveik vegere pedig minden forintot kamatostul megadtak a szuleiknek, amit azok pelenkara meg tankonyvre koltottek....
Kerdezo, ezt a penzt mar nem latod viszont, csak azt nem ertem h minek adtal nekik ujra es ujra?....
Utolsó!
Te talán nem adnál a szuleidnek? Otthon él, eltartjak. Persze, nyilván jössz most a nem ő akart megszuletni dumával. Nem, nyilván nem ő akart megszuletni. De nyilván nem kenyéren és vízen tartják egy alaktalan lyukban és szerencsétlennek jut minimum egy internetre alkalmas eszköze, ahhoz internet elofozetes, stb. Kicsit mókás jönne ki a "Pisti, adj már x összeget" keresre a nem, mint válasz, arra pedig az "oké, akkor ugrott a net, a telefon, a számítógép, stb."
Akik szerint a kérdezőnek 17 évesen bele kellene szállnia a kiadásokba: Ismertek olyat, aki ennyi idősen legalább havi 100 ezer/fő bevétel mellett (többtagú áztartásban) a szüleit támogatta?
Én még ilyet nem hallottam, de ezek szerint rohadt szerencsém van, de az összes ismerősömnek is.
9-es vagyok.
Kérdező!
Természetesen nem várható egy diáktól, hogy fizesse az eltartását, vagy beszálljon a rezsibe.
De ha VAN pénze és a szüleinek anyagi gondjai vannak, (talán pont az ő eltartása miatt is!) akkor az a minimum, hogy ő a lehetőségei szerint könnyít rajta.
Másodszor írom, hogy hiba volt kölcsönnek nevezni, de így a tények birtokában sokkal nagyobb hibának érzem részedről, hogy mint egy uzsorás ezzel gyötröd őket.
Biztos nem szándékosan "zsebeltek" ki, majd megadják, ha tudják!
"Tudom hogy nincsenek tele,de azért másra volt pénz.."
Elmondanád, hogy mire herdáltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!