Azt tudni kell rólam hogy nagyon szeretek énekelni és itthon a család előtt nem sokat énekelek, mert rengetegszer mondták hogy ne énekeljek mert hamis.A bátyám is csak lecsesz.Évek óta úgy csinálom hogy amikor nincs itthon a családom akkor énekelek, még akkor is ha csak 10 percem van mert mondjuk kimennek boltba.Hamis a hangom, de van olyan zene amit jól eltudok énekelni és nem hamis.Mivel sokat énekelek így sokat is javult az elmúlt években a hangom, de nem járok tanárhoz,stb... Idén már nem tudom megoldani azt hogy mondjuk suli után akárcsak egy 10 percet énekeljek mivel a bátyám már itthon van.Van szobánk, de nincsenek ajtók és minden hallatszik.Én már írtam is szöveget egy zenei alapra, de nagyon rosszul tudtam felvenni mivel mindig volt valami ami miatt akadályozta azt hogy jó minőségű legyen.A héten vettem egy új jó mikrofont ami studio mikrofon és sajnos nem tudom kipróbálni mivel amikor a suliból korán végeznék és mire hazaérnék addigra anya lesz itthon, máskor pedig a bátyám.Én a rock és a metál stílust kedvelem, míg a családom nem kevelik ezt a stílust így szabadon sem hallgathatom.De fogalmam sincs hogyan oldjam meg az énekelést, hiszen mindig csak rámszóltak.Mndig valaki van itthon így nem tudom megoldani.Valami hasznos tanácsot kérhetnék?
2017. nov. 15. 19:46
1/10 anonim válasza:
Erre mondják, hogy a hangod betölti a termet, s egyben kiüríti.
2017. nov. 15. 19:54
2/10 anonim válasza:
Menj ki pl garazsba gyakorolni. Vagy baratoknal.
2017. nov. 15. 19:58
3/10 anonim válasza:
Mivel sokat énekelek így sokat is javult az elmúlt években a hangom,
NA az aztán nem javul attól, hogy sokat énekelsz.
2017. nov. 15. 19:59
4/10 anonim válasza:
Így van amit az utolsó ír. A hamisságon nem lehet nagyságrendeket változtatni. Az ember úgy születik hogy vagy hallja vagy nem. Te sajnos nem hallod és nem is fogod. Hidd el most is olyan hamis vagy. Ha valakinek van hallása az saját magát is hallja ha megcsúszik. Nagy reményeket ne fűzz ehhez. Tehát ne akarj énekes lenni. Ének szakos gimibe jártam és valahogy bekerült egy csaj aki olyan hamis volt. Viszont nagyon akart, gyakorolt. A 4. év végére javult a hangja de messze elmaradt tőlünk akiknek meg volt az adottságuk. Ő 5x annyit gyakorolt, vért izzadt ami nekünk alapból jött. Ha lenne hangod az ének tanár már felfigyelt volna rád. Egyébként borzasztó hallgatni a hamis éneket. A férjem is állandóan kornyikál és ő nem hallja hogy hamis. Szerinte pont olyan mint az énekesé. Bántja a hamis hang a fülem. Kijavítom de ő nem érez különbséget. Amíg nem akar az x factorba menni addig hagyom.
2017. nov. 15. 20:58
5/10 anonim válasza:
Ha eleve hamisan énekelsz, NEM fog javulni semmit.
El kell menni tanárhoz, aki KÉPZI a hangodat, és csomó fogást tanít, hogy még szebb legyen.
2017. nov. 16. 09:50
6/10 anonim válasza:
De ha eleve nincs hallásod, el is felejtheted az éneklést.
MINDIG hamisan fogsz énekelni, és nem is hallod meg, ha rossz.
Nagynéném borzasztó hamis, de szerinte az úgy tök jó, nekem meg fizikai fájdalmam van, mikor énekel, mert SEMMI nincs a helyén.
2017. nov. 16. 09:51
7/10 anonim válasza:
Nem igaz, hogy nem lehet jo enekes. Hany olyan szam van a radioba, ami a studiotol vagy az egyszerűbb dallamok miatt hallgathato. Meg hogy mlyen szinten hamis az is kerdes, migez kepest. A metal stilushoz, meg em kell operaenekesi gege. Kerdezz meg egy enektanart es enekelj nala..
2017. nov. 16. 19:24
8/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék énekes lenni és nem szeretnék ének suliba se járni.Nem hallom hogy hamis-e vagy sem a hangom.Csak hobbiból csinálom.
Tényleg fejlődtem (de nem mondanám hogy sokat mivel így is hamis a hangom, de a régi felvételeimhez képest javultam valamennyit.És mások szerint is.) Csak szeretnék énekelni otthon úgy hogy nem szólnak le, osztálytársaim a suliban is simán énekelnek pedig nincsen jó hangjuk.
2017. nov. 16. 20:25
9/10 anonim válasza:
Próbáld meg valamennyire hangszigetelni a szobád (már egy vastagabb filcréteg az ajtóra ragasztva is rengeteget lefog), és akkor énekelhetsz kedvedre.
2017. nov. 16. 21:26
10/10 anonim válasza:
Hát figyelj akkor énekelj otthon és ne foglalkozz velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!