Vannak itt olyan lányok, akik szülei nem tudják, hogy már nem szűz?
Nincs lelkiismeret furdalásotok miatta ? Én 18 múltam mikor elvesztettem, szüleim tiltottak minden pasitól, viszont valóban rosszul döntöttem ,sokat szenvedtem. Bár a fiú átvert, de a legnagyobb bajom a lelkifurdalás volt amit éreztem ,és néha mai napig érzek a szüleim felé. Azóta is képtelen vagyok sajnos férfiakra ránézni.
23N
Uhh, sajnalom.:( Ez biztos nagy nyomot hagyott benned, de szerintem probalj meg tullepni. Pszichologushoz nem jarsz? Durva, hogy emiatt a pasikra se tudsz nezni.
Nekem anyum rajott idovel, de magamtol tuti nem mondtam volna el neki. Igazabol eloszor “ciki” volt, viszont elegge megkonnyebbultem utana mar.
Bár kérdésre senki sem válaszolt, de azért köszi
És nem azért feküdtem le vele mert rám mosolygott, leírtam fentebb mennyit vártam. Mindegy így alakult, nem is erre irányult a kérdésem.
18, de főleg 23 évesen teljesen természetes, ha nem vagy szűz. Ezen nincs is mit beszélni, szerintem.
Mindegyikünk dönt rosszul az élete folyamán. Aki nem, az hazudik.
A szexuális életed meg rád és a párodra vonatkozik, senki másra. A szüleidre sem, ahogy az övék sem rád. Ezekről nem beszél az ember, csak ha van valami kifejezett ok erre. Nem kell, hogy tabu legyen, de nem szokás erről a kapcsolaton kívül beszélni.
"Azóta is képtelen vagyok sajnos férfiakra ránézni. "
Ez viszont baj. Nincsenek "férfiak" meg "nők", csak emberek vannak. Az egyik ilyen, a másik olyan, mind különböző. Nem lehet általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!