Gyerektartãson kivūl mennyi pēnzt vagy ajãndēkot adatok a gyereketeknek?
30 ezer az kb. a gyerek kajájára elég egy hónapban.
Ezenkívűl kell még neki: ruha, tisztálkodószer, iskolai cuccok, stb.
A 30 ezer egyáltalán nem sok.
Nálunk most néztem anya pénzes füzetét (ebbe vezeti, hogy mi mire megy el).
Csak az októberi hónap:-5 német óra (2500ft/60perc)
-4 matek óra (3500ft/60 perc)
-1 kondibérlet (1000ft)
-1 pilates bérlet (1 hónapra 10 alkalom, 1000ft)
-2-szer voltam manikűröztetni, az 2x4500
-1-szer voltam kozmetikusnál, az 5600ft volt (gyanta, masszíroztatás, szemöldökfestés)
-a telefonszámlám 10-12 ezer szokott lenni, változó, most 11 ezer párszáz forint volt
Szerinted sok a 30 ezer... ?
És ebben még nincs benne egy buli sem, vagy egy bevásárlás, új ruha, cipő, bármi. A rezsi sem.
Nálunk apa úgy szokta, hogy anyának ad 40 ezret, utána kifizeti nekem a telefonszámlámat, teletankolja az autómat (ami igazából anyáé, de szinte csak én használom) és szólok neki, ha kell valamire még pénz. Azt meg a számlámra utalja rá, kb 3 perces művelet a neten. De pl ő akarta, hogy sportoljak rendszeresen, így a bérleteket ő fizeti, meg ha akarok venni fehérjét, vagy rendelni ilyesmiket, akkor azokat is. De néha csak úgy ad, ha mondjuk együtt ebédelünk, vagy elvisz valahova, utána ad 5-10 ezret, hogy legyen nálam.
30 ezer semmire nem elég...
30 ezer?
Az mire elég?! Kb. a gyerek rezsije (sem) jön ki belőle, de akkor még nem evett, stb.
16os, jó de nem minden gyerek olyan elkényeztetett mint te.
És 60 ezerből nehogy már ne lehessen egy gyereket eltartani...Tudom tudom anyucinak fillért se kell beleadni, hiszen ő napi 8 órában ott van a gyerekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!