22 éves férfi vagyok és otthon élek. Már egy éve dolgozok (napi 8 órát) Várnám a Hétvégét, De apám nem hagy pihenni. Én meg nem tudom a saját életemet élni, a saját dolgaimmal foglalkozni, mert segítenem kell. Mit tegyek?
Már kiskorom óta segítenem kell a ház körül, stb. De ha meg nemet mondok, akkor flegmázik, meg lelkileg terrorizál és megsértődik. Mit tegyek?
Nem érti, hogy pihenni akarok, annyira ki vagyok merülve.
Mi a fenét vársz tőlünk?
Írjuk azt, hogy üsd agyon? Vagy ugorjunk el hozzátok és beszéljünk a fejével?
Leírtuk az egyetlen dolgot amit megtehetsz, költözz el!
Naaa pont Te vagy az az eset, akinek bem lehet mast mindani, minthogy költözz külön...
22 éves, dolgozó férfiként, akinek problémája van az otthoni dolgokkal, jelen esetben higy segíteni kell a ház körül. Rz a probléma meg fog oldódni, ha szépen veszel egy házat, bérelsz egy házat stb stb.....
"Most viszont elkezdenék élni, de nem nagyon hagyja."
Kérdésedben írod, hogy ki vagy merülve, pihenni akarsz.
Ha Neked ez az "élés", akkor nem értelek.
Ebben a korban, ha nem magával foglakozik az ember, hihetetlen sokat bír.
"A kérdező kommentje:
Azt meg, hogyha pofámba vágná, hogy nem csinálok semmit, akkor beleadnék a rezsibe akkor vagy elköltöznék. Nem lenne gond, de legalább nyugtom lenne és nem várhatna el semmit."
Hát akkor mire vársz? Ki gátol meg akár az egyikben, akár a másikban?
"Mondjuk itt hiába irkálom, úgysem érti meg senki a hátterét az egésznek"
Fordítva ülsz a lovon!
Mit értsünk meg, ha a legfontosabbakat kihagyod?
.
Mi az a 'házkörüli segítség', amit elvár apád tőled?
Mennyivel szállsz be a ház fentartásába? (Legfőképp rezsibe?)
22 éves létedre 'már egy éve' dolgozol napi 8 órát.
Előtte a levegőből éltél, vagy rendszeresen látogatott a sült galamb?
Mostál már magadra életedben legalább egy gatyát?
Évekig törölte anyád a seggedet, ne várjad, hogy felnőtt létedre ki is nyalják!
.
Költözz külön, aztán vagy dolgozol magadra a ház körül, vagy pedig megesz a kosz, még a szobádat is felveri a gaz.
22 éves létedre sikerül 1 éve dolgoznod?
És addig mit csináltál?
Mondjuk 18-19 éves korodra leérettségiztél (talán) és utána 2 évig, azaz 21 éves korodig nem pihenhetted ki magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!