Melyikőnknek van igaza? Jogos a dühöngése?
Középiskolás vagyok és van egy barátom akivel sajna keveset tudunk találkozni mert még nem egy suliba járunk. Ezért suli után délutánonként találkozunk és van hogy így az egy órával későbbi busszal jövök haza. Anyám tegnap hozzám se szólt ez miatt hogy később jöttem haza,ha hozzám szólt akkor meg teljesen flegma volt és max utasítgatott.
Ma dettó azzal a 16:40-kor induló busszal jöttem haza és ma meg leordított mert még napközben írtam neki facebookon hogy ha ma is ilyen flegma lesz akkor inkább bent alszok barátomnál. Itthon meg elkezdett velem kiabálni hogy én miért beszélek neki a jogaimról(Mert írtam neki hogy annyihoz azért csak van jogom hogy elmondjam a véleményemet és esetleg a barátommal legyek és a négy óra helyett fél hatkor érek haza esetleg heti 1-2-szer...legalább is szerintem)mikor vannak kötelességeim is amiket elvileg meg leszarok. Aztán elkezdett lökdösni és ütögetni majd közölte hogy egy k**va vagyok.
Vélemények szerint ez mennyire jogos vagy én vagyok a hülye tényleg és jogosan nevezett így és ütögetett meg?
15/L
Igen ,alhat. Ha ismerem a sràcot. És fogom is ,mert ugy nevelem a lànyom ,hogy megbizhatô legyen. Normalissan beszélgetek vele a dolgokrôl. Persze normàlis hangnemben.
És énis olyan szûlô leszek mint anyàm ,ugy viselkedek és bànok a gyerekemmel ,hogy megbizzon bennem és bàtran mondjon el dolgokat vagy kérdezzen.
Nem ûtôgetem ,lôkdôsôm és ûvôltôzôk vele. Plàne nem kvazom le ,azért mert a sulin kîvûl van élete.
ó, 66%-os, a hülye szóközeid elárulnak...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Tanulj meg írni... idióta.
Inkàbb nàlunk szexeljenek vagy a fiunàl ,mint a parkban vagy az utcàn.
Ha akarnak ugyis fognak ,megoldjàk. Îgy legalàbb tudok rôla és nem kamuzik a pofàmba.
Es mit fogsz tenni ,ha szerelmes lesz és ôszejôn valakivel? Tiltod? Nyilvàn ,de annal jobban fogja csinàlni és megoldjàk hidd el ,csak az arcodba hazudik és nem fog elmondani semmit.
A mai vilàgba ha tetszik ,ha nem ez màr normàlis dolognak szàmît.
Itt van pl a szomszedom is ,nem rég dicsekedett ,hogy a lànya milyen jônevelt ,szofogadô ,jô tanulo ,nem csavarog és nem pasizik. Aha ,csak éppen edzes és kûlôn ôra helyett a pasijàval bujkàltak a parkban a jatszoteren. Minden nap làttam szinte ,amikor vittem a kutyàt. Ez biztos jôbb mint ha elmondja ,hogy van pasija és hogy hazahoznà vagy ô menne hétvégén...ja îgy kamuzik ösze visza.
Én nem akarok senkit meggyôzni ,mindenki ugy csinàlja ,ahogy akarja. Lehet jàtszani az ôsanyàt ,csak aztan nem kell majd csodalkozni ,ha a gyerek nem mond el semmit. Vagy aki ûti a gyereket vagy lekurvàzza ,azse csodalkozzon ,ha a sajàt gyereke elkûldi a fenébe.
Meg én pl soha nem fogom felhànytorgatni a lànyomnak ,hogy megszûltem ,én tartom el és én nevelem...Ha vàlaltam a gyereket ,bàrmi van kutya kôteleségem szô nélkûl nevelni és megadni neki mindent ,amit csak tudok.
Én abba hiszek ,hogy mindent meg lehet beszélni és a tiltom se a legjobb megoldàs ,sôt.
Ha meg a szûlô gyerek kapcsolata rosz ,arrol meg a szûlô is tehet.
ó, dehogynem hol kérdezel, hol meg válaszolsz, teljesen szembemenve az összes többi válaszolóval.
Menj dolgozni, mert nagyon unakatkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!