Melyikőnknek van igaza?
Az történt,hogy anyósommal tegnap összevesztünk,mert nem értettem,hogy mit akar ezzel a kiejelentésével?
Felújjítás volt nálunk,és az ő barátnőjének a veje volt a kivitelező...na már most nem teljes munkát végzett,értem ezalatt,hogy pld úgy cserélte ki a bejárati ajtónkat,hogy alul átlátni alatta,nem kötötte vissza az áramot-így 2 hétig áram nélkül voltunk,nem rakta vissza a csillárokat-holott ez is benne volt az árban.Mikor mi ezt szóvá tettük,anyósom megkérdezte a férfit,hogy miért nem rakta vissza a lámpákat,az volt a válasz,hogy azért,mert én nem mostam le őket!Hát úgy hogyan mossam le,ha addíg el kellett itthonról költöznünk anyósomhoz és nem tartózkodom itthon???-kérdeztem én.Aztán anyósom megbeszélte az ő barátnőjével,hogy a mai napon idejön a férfi és befejezi az ajtót,és ezért anyósomm felajánlotta,hogy a mi cseresznyefánkról nyugodtan szüreteljen a barátnőjének a férfi.Én meg kifakadtam,hogy innen ugyan nem fog,mert kirúgom alóla a létrát!ERRE AZ VOLT A VÁLASZA,HOGY TÉVEDÉSBE NE ESSEK ,itt a fél cseresznyefa az övé.a másik fele meg a fiáé-magyarán nekem ittsemmihez közöm nincsen (ami megjegyzem így is van)-dehát ezt most miért kellett kihangsúlyoznia?Én soha nem vettem eln senkiét,csak adtam-ezért tartok itt ahol tartok.Igazából kinek van igaza?
Egyébként a tegnapi napot sem értettem,mert amit leszedtünk cseresznyét,hogy elteszem,felhívta a barátnőjét és el akarta adni neki,mondván,hogy 200 ft is pénz-nem akartam mondani neki,hogy azért ennyire nem vagyunk szegények,de aztán azért nem tudta eladni,mert nem vette fel a telefont a barátnője...
Kicsit durvavolt, hogy kirúgnád alóla a létrát XD
Én akkor is neked adok igazad, kerüld az anyóst, az lesz a legjobb:)
kifizettétek a munkáját, amit nem is úgy végzett el ahogy meg volt beszélve, hát ne hogy már majd még ti adjatok neki valamit is azért, hogy befejezze normálisan.
Ha oda meg csinálja meg a munkát és zavard el a fenébe, én biztos ezt tenném. Ha eljut a létráig akkor engedd neki hadd menjen fel de ha tetejéhez ér lökd el és majd meggondolja kivel szórakozzon.
Az igazság mindig annál van, aki szeret, tud szeretni.
Egyébként pedig én nem véletlenül nem laktam soha az anyósomékkal. A feleség, a házasság mindig elsőbbséget kell, hogy élvezzen minden kapcsolattal szemben. Remélhetőleg a párod veled szolidáris, az anyjával szemben.
Ellenőrizd, rendben van-e a kapcsolatod, mert aki érzi, hogy fontos, védelme van, és szeretve van a párja által, azoknak a nőknek rendben van a többi kapcsolata is, mert be vannak töltve a szükségei. Küldöm a támpontot:
Az intimitás területei
Testi intimitás (ölelés, érintés, simogatás, szexualitás
Érzelmi intimitás- a másikra vonatkozó érzelmek kifejezése
Gondolati intimitás-világról, önmagukról, másikról való vélekedések kifejezése
Élmény-intimitás – önátadás, a másik beengedése saját világunkba
Intimitás, mint csúcsélmény. „Óceánérzés”, az én kiterjesztése (fénypont a házasságban)
Intimitás, mint kialakult, a társak kapcsolatának állandó jellemzője
Intimitás, mint folyamat. Meleg, egymásra figyelő, énfeltáró, bizalommal, gyengédséggel teli kapcsolat fenntartása.
Az intimitás alapvető emberi szükséglet
Igen,hát az anyósom mondta neki,hogy ezt azért nem kellett volna mondania nekem,de én úgy látom más lányt szánt a fiának,nem ilyen csóringert,mint én is vagyok-nekem csak a jó szívem van..:(
Most itt a férfi és megcsinálta az ajtót én nem mentem ki hozzá köszönni sem,a párom van kinnt-szerintem most jön a cseresznye szedés..
Mondjuk jó nagy pofátlanság valakihez vasárnap ebédidőben odamenni-ezért ma főzni sem tudtam.-mert látni nem akarom ezt az embert...mondjuk jó nagy hülye voltam-szereztem neki munkát az egyik munkatársamnál,mert panaszkodott,hogy mennyire nincsen pénzük,na már most ott az egész házat és az udvart meg kellett volna csinálnia,burkoló-és festő munkák lettek volna,de nagyon rondán viselkedett a kollegámmal,mert kérdezte tőle,hogy mégis kb mennyiért csinálná meg egy 12 nm-es helyiség burkolását,ő azt mondta látatlanba nem mond semmit,a kollegám rákérdezett,hogy mégis kb mennyiért,és erre azt mondta,hogy uram 2 ezer ft!!!Hát miért nem tudott kultúráltan megnyilatkozni,hogy nézze 1 nm burkolása 3 ezer ft,de ha vannak javítani valók,akkor több lesz...nah-így a több százezres munkától is elesett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!