Tenyleg igza van? (Hosszu)
Meghallgatnam a sztori masik felet is.
Te miert nem tudsz elmenni a boltba? Felszallsz a buszra, elmesz a boltba, megveszed a cuccokat es szepen hazamesz. A parafatablad meg raer meg, gondolom majd ugyis megveszi anyud, ha lesz ra ideje.
ALAP, hogy elpakolsz magad után és takarítasz, ha látod, hogy kosz van, mivel te is ott élsz.
Amúgy miért nem mentél el a boltba egyedül? Vagy ha nincs pénzed, kérsz anyudtól és elmész aztán.
Nekem 14 évesen már nem apám vásárolta meg osztálykirándulásra a kaját, hanem adott x összeget, hogy vegyem meg, ami kell.
Ez szörnyen hangzana, ha nem tudnám, hogy milyenek a kamaszok. Milyen érdekes, 14-15 évesen ha az ember nem kap meg valamit, akkor rögtön jön a "mindent megcsináltam, kitakarítottam, olyan szuper jókislány vagyok, anyukám meg bejött és indokolatlanul elkezdett velem ordítozni hogy hülye vagyok" sztori.
Van egy sanda gyanúm, hogy anyuka szemszögéből egészen máshogy hangzana az egész történet.
Az, hogy segítesz a házimunkában és elpakolsz magad után, alap dolog lenne, ne várj ezért mindig jutalmat.
Ráadásul te magad vallottad be, hogy mindig kapsz valamit, mint pl. tegnap előtt a hangszóró.
Ha van pénzed megvenni a parafatáblát meg a kirándulásra a cuccokat, akkor miért nem mész el te a boltba? Suli után felülsz a buszra és kész.
De mivel még van 3 nap a kirándulásig, valószínűleg magától is elvitt volna anyukád valamelyik nap bevásárolni, nyilván nem üres kézzel akar elküldeni. Csak gondolom nem mára tervezte, te meg azzal vártad otthon, mikor fáradtan, éhesen hazaért, hogy na akkor menjetek gyorsan a boltba és te mennyi mindent megcsináltál (húha) és ezért igenis jár.
Kicsit szállj magadba, gondolkodj el, hogy anyukád mennyit dolgozik és mennyit tesz érted, amiért nem vár hálát. Ha pedig annyira vásárolni akarsz magadnak, akkor mondom, felülsz a buszra és elmész a boltba és megoldod. Gondolom nem 200 km-re lévő üzletben akarsz shoppingolni.
"de szerintem nem egy gyerek dolga bevasarolni..." Szerintem meg tizennégy évesen nem kellne ennyire kiszolgáltatni magad. A nagy takarítás-jókislány alakítás meg nyilván csak azért volt hogy megkapd mait akarsz.
Ami a bevásárlást illeti: Már nyolc évesen is simán elintéztem. És de, boldog gyerekkorom volt. És tudod mit? Büszke voltam rá hogy pénz bíztak rám már ennyi idős fejjel.
#7 omg koszonom na vegre valaki.
#8 azert lettel ilyenxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!