Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Otthronról elköltözött fiatalo...

Otthronról elköltözött fiatalok, ti hány naponta beszéltek (telefonon, interneten) a szüleitekkel?

Figyelt kérdés
Nekem van olyan 33 éves ismerősöm, aki minden nap felhívja az anyukáját, és olyan is, aki kb. havonta egyszer.
2017. nov. 5. 21:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Anyámmal heti 2-3szor, attól függ, van-e valami lényeges megosztandó infó, meg hogy épp hogy dolgozom. Apámmal félévente egyszer átlagban - igaz, elvált szülők gyereke vagyok, sose volt túl aktív a kapcsolattartás.
2017. nov. 6. 08:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Messengeren 3-4 naponta beszélünk pár szót. Autóval 15 percre laknak, így hetente-kéthetente megyek hozzájuk. 25 vagyok. Párom 33, ő kétnaponta telefonál az anyjával -5 percet kb-, és szintén hetente-kéthetente találkoznak. Az apja a szomszédban lakik (elváltak), vele naponta tartjuk a kapcsolatot.
2017. nov. 6. 09:05
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Anyával szinte minden nap hívjuk egymást, nagyon szoros a kapcsolatunk. Apával se vagyok rossz viszonyban, csak vele nem lehet minden apróságot megbeszélni. 2 hetente egyszer beszélünk általában.

25/N

2017. nov. 6. 09:06
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Exem minden nap félórát beszélt az anyjával, de olyan szinten, hogy azt is elmondta kb., mikor szart. Na, ez gáz :D

A kedvesem (1000km-re élünk) legkevesebb havonta beszél neten keresztül a nagyszüleivel, szüleivel.

Én jó, ha félévente egyszer kapok apámtól valami választ a leveleimre (de már leszarom, lehet, nem is írok neki, mert elegem van, hogy csak én teperek a kapcsolatunkért, ő tesz rá). Ráadásul kijelentette, hogy ő nem tanulja meg a skype-ot, mert "nincs ideje". Jó kifogás, csak kissé szarul esik.

28n

2017. nov. 6. 09:14
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor naponta váltunk pár szót anyummal messengeren keresztül, van, amikor pár napig semmi. Változó. Apámmal nincs kapcsolatom.
2017. nov. 6. 09:53
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Apukámmal soha, nem tartjuk a kapcsolatot kisgyerek korom óta.

Anyuval majdnem minden nap, este egy pár percet.

2017. nov. 6. 10:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Anyuval és élettársával majdnem napi szinten, bár van, hogy pár nap kimarad. Messengeren van egy közös családi csoport, általában ott írogatunk egymásnak. Anyuval telefonálni kb. 2 hetente szoktam. Szerintem ő igényelné gyakrabban is, de tudja, hogy én nagyon utálok telefonálni, az az 5-10 perc is hosszú számomra. Eleinte furcsa volt neki, de már megszokta, tiszteletben tartja, és csak akkor hív gyakrabban, ha feltétlenül muszáj.

Apu sajnos már elhunyt, de vele is főleg messengeren beszélgettünk (elváltak anyutól), vele is kb. 2 hetente telefonáltunk egymásnak.

2017. nov. 6. 10:34
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Anyámmal napi szinten beszélek Messengeren, hetente találkozunk. Apámmal hetente-kéthetente telefonon és havonta-kéthavonta találkozunk.
2017. nov. 6. 10:35
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Apukámmal külön nem szoktam beszélni, csak ha külön rá van szükségem. Anyukámmal heti 1 és 3 alkalom között - vele beszélgetős kapcsolatom volt korábban is. Párom kb. hetente hívja az ő anyukáját (apja már nincs közöttünk sajnos).
2017. nov. 6. 11:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Anyámmal átlagban olyan heti 1-2 alkalommal telefonálunk vagy írunk egymásnak Viberen, apámat meg havi egyszer felhívom.
2017. nov. 7. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!