Otthronról elköltözött fiatalok, ti hány naponta beszéltek (telefonon, interneten) a szüleitekkel?
Anyával szinte minden nap hívjuk egymást, nagyon szoros a kapcsolatunk. Apával se vagyok rossz viszonyban, csak vele nem lehet minden apróságot megbeszélni. 2 hetente egyszer beszélünk általában.
25/N
Exem minden nap félórát beszélt az anyjával, de olyan szinten, hogy azt is elmondta kb., mikor szart. Na, ez gáz :D
A kedvesem (1000km-re élünk) legkevesebb havonta beszél neten keresztül a nagyszüleivel, szüleivel.
Én jó, ha félévente egyszer kapok apámtól valami választ a leveleimre (de már leszarom, lehet, nem is írok neki, mert elegem van, hogy csak én teperek a kapcsolatunkért, ő tesz rá). Ráadásul kijelentette, hogy ő nem tanulja meg a skype-ot, mert "nincs ideje". Jó kifogás, csak kissé szarul esik.
28n
Apukámmal soha, nem tartjuk a kapcsolatot kisgyerek korom óta.
Anyuval majdnem minden nap, este egy pár percet.
Anyuval és élettársával majdnem napi szinten, bár van, hogy pár nap kimarad. Messengeren van egy közös családi csoport, általában ott írogatunk egymásnak. Anyuval telefonálni kb. 2 hetente szoktam. Szerintem ő igényelné gyakrabban is, de tudja, hogy én nagyon utálok telefonálni, az az 5-10 perc is hosszú számomra. Eleinte furcsa volt neki, de már megszokta, tiszteletben tartja, és csak akkor hív gyakrabban, ha feltétlenül muszáj.
Apu sajnos már elhunyt, de vele is főleg messengeren beszélgettünk (elváltak anyutól), vele is kb. 2 hetente telefonáltunk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!