Hogyan valtoztassam meg a nevem, úgy hogy apám ne tudjon róla?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és a szüleim elváltak. Most anyámmal élek, és elmondtam neki hogy meg akarom változtatni a nevem. Azt válaszolta rá hogy benne van, de ahoz apu aláírása is kell. Nos... Aki ért ehhez, kérem válaszolja meg nekem ezeket a kérdéseket is.
Ha megváltoztatom a nevem, akkor apámnak fizetnie kell még a gyerek tartást?
Meg lehet változtatni úgy a nevem hogy apám ne tudjon róla?
Mennyibe kerül egy név változtatás?
2017. nov. 4. 21:31
1/7 anonim válasza:
Mivel kiskorú vagy, nem tudsz csak úgy eltünni Apád szeme elől-úgy, hogy ne tudjon rólad semmit, vagy olyan általános információt mint pl. a neved.
2/7 anonim válasza:
Kis korú gyermek esetén mind 2 félnek bele kell egyeznie,szóval ez egyelőre nem járható út.Viszont 18 éves korod után szülői engedély nélkül megváltoztathatod.Ha jól tudom,az eljárás költsége 10 ezer forint+az összes okmány lecserélésének költsége az,ami téged terhelni fog.
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy nevet változtatsz, még fizetnie kell a gyerektartást. Ez nálunk is így volt.
4/7 anonim válasza:
Miért szeretnéd, hogy ne tudjon róla?
5/7 anonim válasza:
18 évesen megváltoztathatod a tudta nélkül.
Igen, kell fizetnie.
Neked is rendes "apád" lehet, ha ilyenre gondolsz.
6/7 anonim válasza:
Ezt is te tetted fel kérdező? https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
7/7 anonim válasza:
Változtasd meg 18 után, akkor nem kell megtudnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!