A szülők egyik kedvenc mondata miért ez, hogy: minket nem érdkelnek a többiek!?
haha! igen, ezt én is imádtam!!! amikor rossz jegyem lett és mondtam, hogy a többieknek is, jött ez. ha 5-ös, akkor egyből jött: "és a többieknek"
csak hogy viszonyítási alapuk legyen. ha sokaknak lett jó, akkor biztos könnyű volt, akkor nem számít a jegy...
fúúúú, de rühelltem!
Én alapvetően ezzel nem látok hibát, mert minden szülő máshogy neveli a gyerekét, és a gyerek a saját szülőjének feleljen meg... főleg olyan esetekben szokott ez előjönni, amikor a másik gyerek szülei... hogy fogalmazzam meg szépen... szarnak bele a gyerek életébe és hótt prolik. Hát akkor ne az legyen az etalon, hogy a Karcsikának engedik a szülei, hogy 12 évesen éjfélig fent legyen meg Jucika 14 évesen diszkóba járjon.
Engem az zavar, amikor a szülő ezt mondja, de közben máskor meg ugyanazokkal példálózik. Tehát "fú, de önállótlan vagy, bezzeg a Nórika, na az már tud főzni ennyi idősen!"... de közben "engem nem érdekel, hogy a Nórikával nem kiabálnak a szülei egy négyes dogáért, ÉN FOGOK!"
Miért, engem hol érdekel, ha xy link?
Csinálja, az ő élete, de a tied meg tied, és te az én gyerekem vagy.
Jó, hogy nem három másikkal fogok foglalkozni, hanem veled.
Nem csak más gyerekekkel, engem nagybátyámhoz hasonlítottak hogy bezzeg ő ilyenkor már kitűnő volt, bezzeg neki x diplomája van, bezzeg ő ez meg az
Persze azt a részt hogy 50 évesen család nélkül az anyjával él valamiért nem bezzegezték, azt ne kövesd, csak amit mi akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!