Normális az anyám viselkedése?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak azóta apámnak lett új családja anyum csak ismerkedik.Édesanyám válogatós párkapcsolat terén van olyan,hogy randi után ott alszik a randipartnernál de nem jön össze vele és másnap már mással randizik.Van olyan amikor lefekszik az illetővel és párszor randizik vele viszont vele se jön össze mindenféle okok miatt.Van olyan amikor ő nálunk alszik a pasi de aztán abból se lesz semmi csak lefekszenek egymással aztán anyum mással randizik.Nekem van egy távkapcsolatom a párommal én magam mozgáskorlátozott vagyok anyum megígérte,hogy elvisz a lányhoz viszont amikor lett volna a tali ő kijelentette,hogy nem visz el mivel randit szervezett aznapra. A lány azt hitte,hogy én megyek ezért nem tervezte most,hogy ő jön.Édesanyámmal jó a kapcsolatom így nem értem miért helyezi előtérbe az alkalmi kapcsolatait az én boldogságommal szemben.Ti haragudnátok anyukátokra ha ilyet ígérne és nem teljesítené?Ha ilyet kérne a fiatok akkor lemondanátok a saját randitokat vagy ti se vinnétek el?2017. okt. 30. 20:10
1/6 anonim válasza:
Hát anyukád nem is igazán kapcsolatot keres, hanem inkább kell neki valaki aki mellette van és inkább randizgat és egy ágyba bújik azzal a pasival.
Azt gondolom hogy az anyukádnak inkább rád kéne figyelnie minthogy randizgasson mivel mozgássérült vagy.Legrosszab esetben ezt a helyzetet megkellett volna beszélnetek és gyütt döntenetek és te meg felhozhattad volna hogy már levolt beszélve anyukád meg máskor is tud randira menni.Szerintem nem normális ha minden nap más pasival randizik és fekszik össze, hát így kívűlről olyan mintha anyukád könnyed adná magát...
2/6 anonim válasza:
Elvinnélek, vagy megkérném az apádat, hogy vigyen el. Elvégre az új családtól is el lehet szakadni néhány órára a mozgássérült gyereke boldogságának az érdekében.
3/6 A kérdező kommentje:
2-es apum nem tudd elvinni mert az új családjával kint lakik Írországban sajnos.
2017. okt. 30. 20:51
4/6 anonim válasza:
Értem. Ezek szerint egyedül anyádon van minden teher, ami a te ellátásoddal kapcsolatos. Bocsáss meg, nem bántásból írom, de tényszerűen ez a helyzet. A magam részéről azt gondolom, hogy 1. ha megígérek valamit, akkor be is tartom, 2. ettől az esettől eltekintve nem hiszem, hogy bármit a szemére vethetsz anyádnak. Ő itt maradt veled, ott van neked, ellentétben apáddal. Talán megvan rá az oka, amiért nem akar tartós kapcsolatot, nem gondolod?
5/6 anonim válasza:
Mióta nevel tök egyedül anyukád?
6/6 anonim válasza:
Le a kalappal édesanyád előtt, én már lepasszoltalak volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!