Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet, milyen módszerekke...

Hogy lehet, milyen módszerekkel leállítani egy erőszakos, magán kívül senkire tekintettel nem levő anyát?

Figyelt kérdés
Nem megy ki a szobámból, még éjjel 2-kor se, belecsimpaszkoduk a kilincsbe, nem hagy pihenni aludni, mikor mondom neki hagy légyszi menj ki mert dolgom van, jét perc múlva újra jön eröszakoskodni. Mikor épp öltözök át, akkor is rámnyitogat. És mielőtt azt mondaná valaki, hagy menjek el én, ez az ÉN lakásom! Nyugdíjas, így egész nap nagyon ráér. El nem fárad, mert nem takarít, nem főz, nem mos, stb.
2017. okt. 28. 03:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mint említettem, ha a halál szélén volt, akkor ápolót kellett volna felfogadni, vagy kajával ellátni, benézni többször hozzá, csekkeket beizetni, de biztos nem ideköltözni.
2017. okt. 29. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!