Segiteg ranknyitottak mit tegyek?
Szisztok! Segitseget szeretnek kerni!
Tegnap volt egy orszagos verseny (tanc) amit megnyeretem igy a baratom atjott unnepelni.. tudni kell rolunk h fel eve egyutt vagyunk nagyon szeretjuk egymast ... a csaladom is nagyon szerei es ok is engem... viszont tegnap unneplesnel kicsit tobbet ittunk es mivel tudtuk h csak ejfel korul jonnek haza a szuleim igy szabadon tehettuk amit akartunk (nem akartunk lefekudni meg mindketten szuzek vagyunk) viszont nem neztuk az orat es mar igencsak elmult ejfel mikor a baratom rajtam fekudt a keze a bugyimban volt a masik a melltarom alatt en meg polo nelkul voltam.. ebben a pillanatban nyitott be anyukam h megerkezett ... nagyon kellemetlenul erzem magam es nemtudom h mit tegyek kerlek titeket segitsetek.. probaltam anyaval beszelni de egyszavas valaszokat ad szerintem haragszik ram (15/l es baratom is annyi)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!