Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segiteg ranknyitottak mit tegyek?

Segiteg ranknyitottak mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szisztok! Segitseget szeretnek kerni!

Tegnap volt egy orszagos verseny (tanc) amit megnyeretem igy a baratom atjott unnepelni.. tudni kell rolunk h fel eve egyutt vagyunk nagyon szeretjuk egymast ... a csaladom is nagyon szerei es ok is engem... viszont tegnap unneplesnel kicsit tobbet ittunk es mivel tudtuk h csak ejfel korul jonnek haza a szuleim igy szabadon tehettuk amit akartunk (nem akartunk lefekudni meg mindketten szuzek vagyunk) viszont nem neztuk az orat es mar igencsak elmult ejfel mikor a baratom rajtam fekudt a keze a bugyimban volt a masik a melltarom alatt en meg polo nelkul voltam.. ebben a pillanatban nyitott be anyukam h megerkezett ... nagyon kellemetlenul erzem magam es nemtudom h mit tegyek kerlek titeket segitsetek.. probaltam anyaval beszelni de egyszavas valaszokat ad szerintem haragszik ram (15/l es baratom is annyi)

2017. okt. 27. 18:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%
"Nem csodálom, hogy ilyeneket csinál, ha nincs, aki nevelje." És ezt mégis miből szúrtad le?
2017. okt. 29. 10:35
 22/23 A kérdező kommentje:
Istenem emberek h ennyire rosszandulazuak legyetek ez mar faj... am erdekes egy ket ember azert hord el mert nemtudok irni akk kedves anyuka aki meg a suliidobent sem tudta leirni?! Ot miert nem hordjarok el?! raadasul h a szovegertese is enynire szar legyen egy anyukanak... miaz h reszegen dugatja magat? Undorito felfogas:) mert ittunk de nem voltunk reszegek es nem dugattam magam konyorgom nemtom hanyszor irtam le H KIJELELENTETTUK NEM FOGUNK LEFEKUDNI MERT NEM ALLUNK RA MEG KESZEN!! Szvl ahelyett h a sok alszent itt csak okoskodik ahelyett ertelmezze a kerdest:)
2017. okt. 29. 11:27
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Miert magyarazkodsz nevtelen senkiknek? Inkabb a szuleidnek
2017. okt. 29. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!