Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segiteg ranknyitottak mit tegyek?

Segiteg ranknyitottak mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szisztok! Segitseget szeretnek kerni!

Tegnap volt egy orszagos verseny (tanc) amit megnyeretem igy a baratom atjott unnepelni.. tudni kell rolunk h fel eve egyutt vagyunk nagyon szeretjuk egymast ... a csaladom is nagyon szerei es ok is engem... viszont tegnap unneplesnel kicsit tobbet ittunk es mivel tudtuk h csak ejfel korul jonnek haza a szuleim igy szabadon tehettuk amit akartunk (nem akartunk lefekudni meg mindketten szuzek vagyunk) viszont nem neztuk az orat es mar igencsak elmult ejfel mikor a baratom rajtam fekudt a keze a bugyimban volt a masik a melltarom alatt en meg polo nelkul voltam.. ebben a pillanatban nyitott be anyukam h megerkezett ... nagyon kellemetlenul erzem magam es nemtudom h mit tegyek kerlek titeket segitsetek.. probaltam anyaval beszelni de egyszavas valaszokat ad szerintem haragszik ram (15/l es baratom is annyi)

2017. okt. 27. 18:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy haragszik rád, lehet, hogy csak félt téged. Az viszont biztos, hogy számára is legalább ennyire ciki és kellemetlen volt ez a pillanat, mint nektek. Én a helyedben annyit mondanék neki, hogy tisztázva legyen, hogy még nem akartok lefeküdni egymással, felelősséggel csináljátok, amit csináltok, és ne aggódjon. Ezután viszont hagynám a témát, egy idő után "elfelejti" és megnyugszik, maximum még arról lehet beszélgetni, hogy azért már vagy annyira nagy, hogy igényed legyen az intim szférára, nem csak akkor, ha a barátod épp ott van, hanem akármikor, ezért szeretnéd, hogy innentől kezdve kopogjon.
2017. okt. 27. 18:40
 2/23 anonim ***** válasza:
40%

Nem kell ezen semmit megbeszelni, kinos neki is. Tudta hogy egyszer eljon ez a pillanat.

Viszont kerteles nelkul mondd meg neki, hogy nem 5 eves vagy, hanem 15, tanuljon meg kopogni.

Sose ertettem az ilyen szuloket, hogy jut eszebe berontani a kamasz gyereke szobajaba.

2017. okt. 27. 18:54
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem biztos, hogy haragszik, inkább talán nagyon zavarban van és nem tudja mit tegyen. Csinálj úgy, mintha semmi nem történt volna, tulajdonképpen anyádnak már korábban felvilágosító beszélgetést kellett volna kezdeményeznie veled.
2017. okt. 27. 18:56
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

15 éves- és tény hogy nem kisgyerek, de annyira nem is felnőtt hogy berúgjon, és pasik turkáljanak a bugyijában. Jó nagyot csalódhatott az anyuka. Persze hogy haragszik Te meg kérdező... Legyén annyi eszed hogy

- szűz létedre nem iszod gátlástalanra magad

- bezárod az ajtódat ha a pasiddal akarsz lenni.

- ha már szexelni akarsz, az ne piásan tedd, legalább első alkalommal ne.

Anyukádnak meg adj időt. Most azon rágja magát, hogy valamit nagyon elrontott nálad ha ezt csináltad. Persze hogy csalódott és haragszik. Rád is, magára is.

2017. okt. 27. 19:00
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
Igérd meg neki,hogy szex helyett a helyesírást fogod gyakorolni,biztos örülni fog neki.
2017. okt. 27. 19:02
 6/23 anonim ***** válasza:
40%

viszont tegnap unneplesnel kicsit tobbet ittunk

27 évig táncoltam, de valamiért sose kellett piával ünnepelnem. Pláne nem taknyosként.

Még valami, amiben ügyesebb vagy nálam: nekem a 27 év alatt soha nem sikerült hétköznap versenyeznem. Már ha érted, mire gondolok...

2017. okt. 27. 19:08
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem csalódott benned..és gondolom azt nem is tudja hogy be is rúgtál
2017. okt. 27. 19:14
 8/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem sok 15 éves lány tudja titkolni hogy ivott.
2017. okt. 27. 19:20
 9/23 anonim ***** válasza:
35%

"viszont tegnap unneplesnel kicsit tobbet ittunk "

15 évesen nem lehet "kicsit" inni. Semmennyit sem kell.

Anyád biztos örülne, ha a 15 éves gyerek részegen felcsináltatja magát.

2017. okt. 27. 19:42
 10/23 anonim ***** válasza:
63%

Hát, bármelyik épeszű anyuka kapna egy kisebb sokkot, ha arra érne haza, hogy a 15 éves kislánya részegen fetreng a nappali közepén, miközben egy srác vetkőzteti és nyúlkál a bugyijában.

Én is kiakadnék, pedig ennyi idősen már ellógtam néha bulizni, de hogy az anyámék lakásában részegen dugassam magam... ráadásul úgy, hogy bármikor jöhetnek haza...

Ha vagytok elég jó viszonyban, akkor próbáld meg megbeszélni anyáddal, én a helyedben bocsánatot is kérnék. Ez azért nagyon idióta húzás volt. Szigorúbb családokban komoly következményei vannak az ilyesminek...

2017. okt. 27. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!