Segiteg ranknyitottak mit tegyek?
Szisztok! Segitseget szeretnek kerni!
Tegnap volt egy orszagos verseny (tanc) amit megnyeretem igy a baratom atjott unnepelni.. tudni kell rolunk h fel eve egyutt vagyunk nagyon szeretjuk egymast ... a csaladom is nagyon szerei es ok is engem... viszont tegnap unneplesnel kicsit tobbet ittunk es mivel tudtuk h csak ejfel korul jonnek haza a szuleim igy szabadon tehettuk amit akartunk (nem akartunk lefekudni meg mindketten szuzek vagyunk) viszont nem neztuk az orat es mar igencsak elmult ejfel mikor a baratom rajtam fekudt a keze a bugyimban volt a masik a melltarom alatt en meg polo nelkul voltam.. ebben a pillanatban nyitott be anyukam h megerkezett ... nagyon kellemetlenul erzem magam es nemtudom h mit tegyek kerlek titeket segitsetek.. probaltam anyaval beszelni de egyszavas valaszokat ad szerintem haragszik ram (15/l es baratom is annyi)

Jéézusom. Mert itt mindenki 18 felett vesztette el, előtte egy kortyot sem ivott soha és mindezt szigorúan a 18. Szülinapja után a saját lakásán tette amit az eddig félretett munkából kuporgatott össze... Micsoda álszent bagázs vagytok komolyan.
És ha épp maszturbált volna a lány és úgy nyit csak úgy be anyuka? Kamasz szobáján mindig kopogunk, max akkor nem ha ég a ház...
Kérdező! Sztem anyud is zavarban van. Adj neki időt, de biztosítsd róla h mi is a nagy harci helyzet(már ha meg tudtok ilyen dolgokat beszélni) de azért mindenképp tudasd vele hogyan fogtok védekezni és hogy te ezt így és így érzed jónak. Ha látja hogy kommunikálsz erről ahelyett h szégyenedben elbújsz akkor mindjárt érettebbnek fog téged látni.
Sok sikert! 😊😊

Hát elég proli iskolába járhatsz ahol így viselkednek az iskolatársaid. Leállatok volna..aha persze...mondod most..aztán ott lett volna a felizgult kanocskád,így nem álltatok volna le, főleg nem részegen.
Amúgy meg utolsó, a normálisabbak nem részegednek le 15 évesen, és főleg nem fekszenek össze senkivel. Az hogy te ilyen közegben mozogsz még nem azt jelenti hogy ez a normális.

Nem mozgok olyen közegben ahol tiniknek az a mérvadó hogy berúgnak és ész nélkül szeretkeznek. Tinik között sem mivel felnőtt vagyok. De az én emlékezetem még jó és emlékszem hogy az akkori fiatalok sem voltak jobbak a deáknénál... És igen, meg kell találni a közös hangot a tinikkel hogy legyen bizalma a szülőhöz fordulni MIELŐTT butaságot csinál vagy vmi olyat amit később megbánhat. Erre ti itt ún. "felnőttek" a sárga földig aláztok egy tinit csak mert előjöttek a tomboló hormonok és csinál vmi meggondolatlant... 'Egy kicsit többet ittunk' pedig nem jelent részegséget, nem tudom kedves utolsó, bizonyára te meg olyan közegben mozogsz ahol ez f*srészegséget jelent. Gratula.
#13 voltam

Semmit se tegyél, rátok nyitottak, ennyi. Pár napig lehet kellemetlenül fogja érezni magát anyud vagy kicsit dühös lesz rád. De mit tud tenni? Felnőtt a kicsi lánya, ez van...
Később próbálj meg leülni vele, és beszéljétek meg! A barátod meg vigyen valami elnézést kérő csokit, az én anyumat tuti megenhyítené :DD

Semmi baj, szerintem majd megnyugszik és elfelejti ezt az egészet. Maximum, ha te szeretnél vele beszélni róla, akkor megteheted, de igazából nincsen miért magyarázkodnod, nem csináltál semmi rosszat. Ugyanakkor például anyukád valóban kopoghatna, mielőtt csak ész nélkül benyit a szobádba.
A többi válaszoló meg nem tudom, hogy hol él...Szerintem csak szimplán játszák az agyukat. Én 18 éves vagyok, szűz, soha nem ittam, de szerintem ebben az egész sztoriban semmi gáz nincsen a lány viselkedésében. 15 évesen ivott, na és? Nekem már az általános iskolás osztálytársaim is kocsmázni jártak, gimiben pedig főleg...ott már minden buli az ivásról szólt. Nem csak az én iskolámban, hanem az összesben, amit ismerek pl. jónevű gimikben, egyházi iskolákban is. Az, hogy 15 évesen van valakinek barátja, szintén nem értem, hogy miért probléma, teljesen normális. Még nem is feküdtek le egymással, nem ajtóstól rohannak a házba stb., szerintem abszolút rendben van.
Nyilván az nem normális, ha valaki minden hétvégén seggrészegre issza magát és éjjel-nappal bulizik, valamint fűvel-fával összefekszik, de az sehány évesen nem normális és itt nem is erről van szó. Ittak, de nem voltak részegek és a barátjával pettingeltek. Elhiszem, hogy szülőként ez egy kisebb trauma, ha valaki meglátja a gyerekét egy ilyen szituációban, de el kell fogadnia és túl kell rajta lendülnie mert ez teljesen normális dolog. Valamint egyébként ez a szituáció is elkerülhető lett volna, ha a szülő nem csak úgy bemegy a kamasz gyerekének a szobájába, hanem előtte kopog, legalábbis nálunk ez a szokás.

Én sem örülnék neki, ha a lányom SuLIIDÖBAN felhozná a pasikáját, aztán félrészegen megdugatná magát vele.
Érdekes, én soha nem ittam annyit, hogy annyi eszem ne legyen, hogyha pl pettingelek, bezárom az ajtot, többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!